Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Νάταα… Επιστροφή Σημίτη βλέπει το Spiegel


simitis-euro[1]

Με αφορμή την πρωτοβουλία των “58″ για την κεντροαριστερά, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στον Κώστα Σημίτη..!

SPIEGEL
Όπως γράφει, ο πρώην πρωθυπουργός στηρίζει την εν λόγω πρωτοβουλία (αναφέρεται και στον Νίκο Μπίστη) τονίζοντας ότι το όνομα του Κώστα Σημίτη “παίζει” για τις προεδρικές εκλογές του 2015..
“Σοσιαλδημοκράτες πολιτικοί και ψηφοφόροι που έχουν προς το παρόν διαμοιραστεί σε διάφορα μικρότερα κόμματα, θα μπορούσαν να βρουν μία νέα στέγη. Η πλατφόρμα, ελπίζει ο πρώην πρωθυπουργός με το ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης, θα μπορούσε να βγάλει την Ελλάδα από το πολιτικό αδιέξοδο”, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.