Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 16ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ. ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ


MIRTO

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο διαδικτυακό κάλεσμα για την 16 χρονη Μυρτώ, η οποία πριν από ενάμιση χρόνο δέχθηκε επίθεση από τον Πακιστανό “δράκο” Αχμέτ Βακάς στην Πάρο.

MIRTOULAΜέσα σε χρόνο ρεκόρ  συγκεντρώθηκαν πάνω από 33.000 δολάρια,. Το εν λόγω ποσό υπερκαλύπτει το κόστος του ειδικού μηχανήματος που θα την βοηθήσει να τρέφεται και να επικοινωνεί.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι «Φίλοι της Μυρτούς» απηύθυναν κάλεσα μέσα από την ιστοσελίδα www.youcaring.com με σκοπό να συγκεντρωθούν 25.000 δολάρια για να αποκτήσει η 16χρονη ένα ειδικό μηχάνημα, το οποίο θα τη βοηθήσει στη διατροφή και στην επικοινωνία.
Και ενώ το πρωί το ποσό που είχε συγκεντρωθεί άγγιζε τα 3.822 δολάρια, μέσα σε λίγες ώρες έφτασε τα 33.000, υπερκαλύπτοντας έτσι  το κόστος του μηχανήματος.
Σε ανάρτησή τους στη σχετική ιστοσελίδα για την Μυρτώ στο Facebook το απόγευμα της Παρασκευής, οι «Φίλοι της Μυρτούς» ευχαρίστησαν τον κόσμο για τηγενναιοδωρία, την αγάπη και την υποστήριξή του καθώς και για τα εκατοντάδες emails που έχουν λάβει τις τελευταίες ώρες.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.