Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

650 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση ζητούν Τούρκοι από την Ελλάδα για F-16 τους που έπεσε στο Αιγαίο!



Σχόλιο ΛΦ: Οι Κύπριοι, οι μικρασιάτες, κάτοικοι της Πόλης, της Ίμβρου, της Τενέδου κτλ, πότε θα αποζημιωθούν; Να δείτε που το ανύπαρκτο κράτος θα τους αποζημιώσει.

Στην Εισαγγελία της Αθήνας ισχυρίζεται ότι ήδη αποτάθηκε ο δικηγόρος Σμύρνης κ Μεχμέτ Εμίν Κελές εξ ονόματος της κόρης  του Τουρκου πιλότου F-16  Ερντογάν που υποστηρίζει  ότι  ο πατέρας της σκοτώθηκε δήθεν από ελληνικό ...πύραυλο αεροσκάφους Μιράζ-2000 το 1996 κοντά στην Χίο και δεν συνετρίβη λόγω βλάβης.

 Η Milliyet, δίνει συνέχεια στο θέμα - για το οποίο έγραψε ήδη το OnAlert - και με τον τίτλο «Μήνυση αναφορικά με το τουρκικό αεριωθούμενο που είχε καταπέσει στο Αιγαίο», γράφει ότι ο κ. Μεχμέτ Εμίν Κελές,  ισχυρίστηκε πως το τουρκικό F16, που είχε απογειωθεί στις 8 Οκτωβρίου του 1996 από τη βάση αεριωθουμένων του Μπαλικεσίρ, χτυπήθηκε ενώ έκανε εκπαιδευτική πτήση γύρω από τη Χίο, από πυραύλους που έριξαν ελληνικά αεριωθούμενα.
Ο δικηγόρος κ. Κελές είπε, σύμφωνα με την Milliyet : «Αποταθήκαμε στην Εισαγγελία της Αθήνας ζητώντας να συμπεριληφθούν στην ανάκριση ο κυβερνήτης του ελληνικού αεριωθούμενου,( σ.σ. αναφέρει ένα όνομα) καθώς και το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας, καθώς επίσης και η καταβολή αποζημίωσης 650.000 ευρώ».
Σε προηγούμενο δημοσίευμα γινόταν επίκληση πολύ παλιού δημοσιεύματος ελληνικού περιοδικού με τον αβάσιμο  αυτό ισχυρισμό - κάτι που επαναλήφθηκε πρόσφατα από ''αμυντική'' ιστοσελίδα η οποία υιοθετησε αυτές τις φημολογίες, ''στοχοποιώντας'' έτσι έναν Ελληνα πιλότο
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.