Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Απλήρωτοι οι καθηγητές ειδικής αγωγής μέσω ΕΣΠΑ από το ρατσιστικό κράτος.


Σχόλιο ΛΦ: Οι περισσότεροι από το ΕΣΠΑ είναι απλήρωτοι, θα πει κάποιος. Και θα έχει δίκιο. Το ρατσιστικό κράτος λοιπόν δεν μπορεί να πληρώνει μέσω του ΕΣΠΑ στην ώρα που πρέπει τους άνεργους που προσλαμβάνει. Πληρώνει, όμως , τους διαπλεκόμενους "εθνικούς" εργολάβους και με τόκους υπερημερίας, αν καθυστέρησει κάποια χρήματα. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τότε τι είναι;

Η Τροικανή ανάλγητη Κυβέρνηση έχει απλήρωτους τους καθηγητές στην Ειδική Αγωγή σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα όπως την Στερεά Ελλάδα, τις Κυκλάδες, και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνθρωποι που επιτελούν τεράστιο έργο βοηθώντας στην ένταξη παιδιών με ειδικές ανάγκες και ξεχωριστές δυνατότητες στην κοινωνία, μένουν απλήρωτοι και αδυνατούν πλέον να πληρώσουν ακόμα και τα έξοδα μεταφοράς τους για να πάνε στα σχολεία τα οποία υπηρετούν.!!!

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι αναπληρωτές είναι (όπου γης και πατρίς) που λέει και ο λαός. Παράδειγμα κάποιος από την Αθήνα μπορεί να υπηρετεί στην Θήβα, Χαλκίδα και το αντίθετο.
Πολλοί από τους καθηγητές πληρώνουν σε καθημερινή βάση ένα σωρό λεφτά σε λεωφορεία (τοπικά και υπεραστικά), τρένα, ταξί ώστε να μπορούν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.

Αυτό είναι απάνθρωπο και απαράδεκτο εκ μέρους της κυβέρνησης και πρέπει άμεσα να πληρώσουν τους καθηγητές ειδικής αγωγής διαφορετικά θα κλείσουν και αυτά τα σχολεία.!!!
xeiropiasto.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.