Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΨΥΓΕΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ


goneisΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Τη διακοπή των μαθημάτων των παιδιών τους λόγω… ψύχους επέβαλαν τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου στην περιοχή της Ευκαρπίας.
Όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής μετά την πρώτη ώρα των μαθημάτων, με τους γονείς να φτάνουν στο σχολείο και να παίρνουν μαζί τους τα παιδιά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη θέρμανσης.

Το συγκεκριμένο σχολείο λειτουργεί χωρίς θέρμανση εδώ και μια εβδομάδα.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ενημέρωσε για την εξέλιξη τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης. Αντιπροσωπεία του συλλόγου εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά, Διαμαντή Παπαδόπουλο, προκειμένου να του ζητήσει να μεριμνήσει για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου σε φυσικό αέριο.
«Διεκδικούμε το αυτονόητο. Θέλουμε τα παιδιά μας να παρακολουθούν μαθήματα στη ζέστη και όχι σε αίθουσες-ψυγεία» δήλωσε, σύμφωνα με το alterthess.gr η γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Ευκαρπίας, Δόμνα Πολυζώη.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.