Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο! Οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ στο πλευρό των ναζιστών “αντιδρά” στην απαγόρευση των συγκεντρώσεων μίσους!


islam nazi salute


Αφού “καταδικάζουν” τον Σίσι, γιατί αποθέωναν τον Δένδια;
Ο πατριώτης στρατηγός Σισί και η κυβέρνηση του πέρασαν νόμο σύμφωνα με τον οποίο θα υπάρξει απαγόρευση των συγκεντρώσεων της ναζιστικής οργάνωσης “Μουσουλμανικη Αδελφότητα”.
Η οργάνωση αυτή που είχε επανδρώσει και την μεγαλύτερη δύναμη των SS στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, είχε καταφέρει με την χρηματοδότηση σκοτεινών κέντρων (Σόρος) και του συστήματος Κλίντον να υποκλέψει την εξουσία στην
Αίγυπτο και να προβεί σε απερίγραπτες θηριωδίες κατά του Αιγυπτιακού λαού.
Η οργάνωση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ναζιστή Ερντογάν (που θεωρείται και ο μέγας χαλίφης) αποσκοπεί στην δημιουργία ενός παγκόσμιου ισλαμικού χαλιφάτου στα πρότυπα του ράιχ.
ερντογαν ισλαμοφασιστας
Η οργάνωση της, ο χαιρετισμός και η “τελική λύση” που πρεσβεύει είναι ευθεία συνέχεια των ναζιστικών επιδιώξεων που μετά την επανένωση της Γερμανίας έχουν ενεργοποιηθεί με ολέθρια αποτελέσματα για τα Βαλκάνια, την Μ. Ανατολή και σήμερα ολόκληρη την Ευρώπη.
Προκαλεί αποτροπιασμό λοιπόν η “ανησυχία” που επιδεικνύουν τα ηνωμένα έθνη και οι ΗΠΑ απέναντι στον αγώνα του Αιγυπτιακού λαού για την πάταξη του ναζισμού. Η Αίγυπτος θα πρέπει να καταλάβει πως εάν δεν χτυπήσει το κακό στην ρίζα του, δεν θα είναι ποτέ πραγματικά ελεύθερη. Όσο για τον ΟΗΕ και τις ΗΠΑ, είναι οι ίδιοι που χειροκροτούσαν μία ναζιστική κυβέρνηση που νομιμοποιούσε την κλειτοριδεκτομή.
Ούτε βήμα πίσω λοιπόν…
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.