Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το Υπουργείο των τρελών γραφειοκρατών και των ανεύθυνων υπουργών.




Τετραπληγικός αγόρασε -έκανε εισαγωγή αυτοκίνητο μειωμένων δασμών τον Σεπτέμβριο από Γερμανία.
Ως όφειλε το πήγε στο τελωνείο.
Το τελωνείο του έδωσε 45 ημέρες χρόνο για να το ταξινόμηση.
Μετά το πέρας των 45 ημερών θα υπάρχει πρόστιμο 30 Ευρώ την ημέρα, αυτό προβλέπει ο νόμος.
Ως προβλέπει ο νόμος ο τετραπληγικός (παρόλο που είναι είκοσι χρόνια τετραπληγικός) θα πρέπει  πάλι να
προσκομίσει βεβαίωση αναπηρίας από το ΚΕΠΑ.
Και από εδώ αρχίζει το δράμα του τετραπληγικού και η τρέλα, για να μην πω η ψυχοπάθεια του Υπουργείου εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων.

Οι γιατροί του ΚΕΠΑ δεν συνεδριάζουν για να πάρει την βεβαίωση ο ανάπηρος- βέβαια ξέρουν οι γιατροί ότι σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θεραπεύτηκε ακόμη κανένας τετραπληγικός.
Ο τετραπληγικός εχει περάσει τα είκοσι αυτά χρόνια πολλές  φορές για διάφορους λόγους από τέτοιες επιτροπές.
Έχει και στο παρελθόν αγοράσει αυτοκίνητο μειωμένων δασμών.
Υπάρχουν όλα τα χαρτιά, από γιατρούς, βιβλιάρια υγείας, χαρτιά σύνταξης Κτλ, που πιστοποιούν την μόνιμη  τετραπληγία,, και τέλος πάντων,, μέχρι τα τώρα η επιστήμη δεν έχει βρει γιατρειά σε κανένα μέρος του κόσμου.
Λοιπόν τι θα γίνει τώρα εδώ;
Θα πληρώνει ο τετραπληγικός 30 Ευρώ πρόστιμο κάθε ημέρα, γιατί δεν είναι σε θέση το Κράτος να πιστοποίηση αν θεραπεύτηκε ο τετραπληγικός;
Κύριοι  εκτός από ανίκανοι είστε και τρελοί,, ή μήπως προσπαθείτε να μας τρελάνετε;
Αυτό δεν θα έπρεπε να λέγεται Υπουργείο εργασίας και Κοινωνικής ασφάλισης,, θα έπρεπε να ονομάζεται Υπουργείο ταλαιπωρίας και Κοινωνικής τρέλας.
Τετραπληγικός.
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Επειδή μ' αυτήν την ανώμαλη κατάσταση που οι ίδοιοι συντηρούν ( βλέπε τρόϊκα -"Ελληνικό κράτος" και όλο το κακό συναπάντημα ) δεν πρόκειται να υπάρξει πλέον κανενός είδους ανάπτυξη αλλά μόνο στραγγαλισμός , στράγγισμα και ενσυνείδητη καταστροφή της χώρας και του λαού εν γένει , τραβούν χρήματα απ' οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο βρούν χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα οδηγίσουν στην καταστροφή ή την απελπισία τον απλό Έλληνα πολίτη . Αυτό είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ . Τι χρειαζόμαστε ; Έναν ηγέτη που θα φερθεί στους σάπιους και διεφθαρμένους δωσίλογους( ξέρουν αυτοί ποιοι είναι ) που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση εσκεμένα , όπως φέρθηκε ο Μ.Πέτρος της Ρωσίας στους δωσίλογους που υπήρχαν και στην δική του χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.