Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ποιος ήταν και είναι ο κρυφός σκοπός των εκτελεστών;;


Ποιος ήταν και είναι ο κρυφός  σκοπός των εκτελεστών;; Μα φυσικά τα νιάτα του τόπου. Βλέπει το παρακράτος πως οι νέοι άνθρωποι είναι οργισμένοι και θυμωμένοι. Υπάρχει φόβος. Υπάρχει φόβος γιατί μιλάμε για μια apolitik γενιά που δύσκολα μπορείς να την αλυσοδέσεις. Η θεωρία των 2 άκρων μέχρι τώρα δεν πέτυχε στο κοινοβούλιο. Όσο, και να φωνάζουν Κασιδιάρηδες και Κανέλληδες τα νιάτα δεν τους ακολουθούν. Όσα ταξιδάκια και να κάνει στην Αμερική ο Τσίπρας πάντα γραφικός θα μείνει. Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. Το Πολυτεχνείο τελείωσε εδώ καιρό. Κρατικοδίαιτους μαζεύει μαζί με  αγράμματους σταλινικούς φοιτητές.

Οι εκτελέσεις των δυο νέων ανθρώπων δεν ήταν τυχαίες. Ελληνόπουλα πληγωμένα χτύπησαν και το ξέρουν. Δεν χτύπησαν ΟΥΤΕ ναζιστές αλλά ούτε φασίστες. Διχόνοια θέλουν να φέρουν και φόβο μέσα στα σπλάχνα της κοινωνίας. Διχόνοια και φόβο στις ψυχές των νέων μέχρι να ολοκληρωθεί το πλιάτσικο των δανειστών. Είναι δύσκολο το καθυστερημένο λούμπεν να πείσει για τις προθέσεις του. Όσα gallop και να κάνει ο δισεκατομμυριούχος Ταρζάν, στα σκουπίδια πάνε.  Οι Γερμανοί μπορεί να βγάζουν χολή εναντίον της Ελλάδας, αλλά δεν είναι αυτοί οι οποίοι θα τολμούσαν να στραφούν με τόση ωμότητα εναντίον της Ελλάδας. 

Υπάρχει αδιέξοδο για τους εβραίους τοκογλύφους..της Νέας Υόρκης. Τα πράγματα δεν είναι μόνο δύσκολα, αλλά εφιαλτικά. Είναι  αδύνατο να κοροϊδέψεις τους Έλληνες και δεύτερη φορά…. όπως έγινε με τον εβραίο Παπανδρέου όπου είχε τις πλάτες του Ομπάμα. Εμφύλιος όσο και να χτυπιούνται ορισμένοι στα άθλια κανάλια δεν πρόκειται να γίνει. Εμφύλιος στις άρρωστες πορδές γέρων μπορεί να γίνει. Πρώην σταλινικοί, σοσιαλιστές του άθλιου Παπανδρέου, συνδικαλιστές, εβραίοι, Παπάδες και βαρόνοι μπατίρηδες  με το πουλί στα χεριά θα μείνουν… Είναι θέμα ψυχολογικό το πότε θα αντιδράσει ο λαός. Η λεκάνη της Μεσογείου κυριολεκτικά βράζει….και τα παραμυθάκια θα τελειώσουν.
chaos-crisis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.