Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τρίκαλα: Έκκληση οικογένειας για μια σόμπα


aggelia 1

«Γροθιά στο στομάχι» για όλους μας, από μικρή αγγελία που φιλοξενήθηκε σε τοπική εφημερίδα των Τρικάλων, μέσα από την οποία οικογένεια με μικρό παιδάκι ζητά… ξυλόσομπα για να ζεσταθεί.

«Οικογένεια με μικρό παιδί, έχει ανάγκη μιας ξυλόσομπας και ζητά την βοήθεια συμπολιτών για να την αποκτήσει» αναφέρει η αγγελία-έκκληση, την στιγμή που ο χειμώνας στα Τρίκαλα γίνεται ολοένα και πιο βαρύς…
Και δυστυχώς, όπως αποκαλύπτει το trikalavoice.gr, δεν είναι η μόνη περίπτωση οικογένειας στα Τρίκαλα. Είναι πολλές… Ακόμη και στο κέντρο της πόλης μέσα σε χαμόσπιτα ζουν άνθρωποι, χωρίς ηλεκτρικό με τα κεράκια να φωτίζουν τις νύχτες τα παράθυρά τους.
pygmi.gr

1 σχόλιο:

  1. γιατι δεν εμφανιζετε το τηλεφωνο...ξερετε ποια ειναι η εκβαση της αναγκης αυτης σημερα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.