Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο και φώτο από το χθεσινό ατύχημα με φορτηγό της “Ελληνικός Χρυσός”

koder1



Αποκαλυπτικές φωτογραφίες  και βίντεο βγήκαν στην δημοσιότητα για το ατύχημα του φορτηγού της “Ελληνικός Χρυσός” που χθες το βράδυ έπιασε φωτιά στην διασταύρωση Βαμβακιάς , στο Δήμο Ρεντίνας.
Το φορτηγό μετέφερε συμπύκνωμα μολύβδου σε κοντέινερ προερχόμενο από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός – El Dorado Gold.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την πυροσβεστική και την αστυνομία.
Το κοντέινερ παρέμεινε στον χώρο του ατυχήματος φυλασσόμενο από την Αστυνομία προκειμένου να έρθουν “υπεύθυνοι” της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» για να προβούν στην ασφαλή απομάκρυνση του επικίνδυνου φορτίου.
Υπάρχει τελικά κάποιος επίσημος φορέας που να ελέγχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (και ποιους ελέγχους έκανε -αν έκανε- μέχρι σήμερα) τα καθημερινά “σούρτα-φέρτα” των διαφόρων τύπων φορτηγών απο/προς τις εγκαταστάσεις της εταιρείας,την σύσταση / σύνθεση του μεταφερόμενου υλικού , τον βαθμό επικινδυνότητας κτλ είτε αυτό “βαπτίζεται”  αρσενοπυρίτης είτε συμπύκνωμα μολύβδου  είτε  αδρανή υλικά είτε οτιδήποτε…
Σημειώνεται ότι ανάλογο περιστατικό έχει σημειωθεί κατά το παρελθόν σε βάρος οχημάτων της ίδιας εταιρίας, μεταφέροντας αρσενοπυρίτη.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι  οχήματα της εταιρίας  που μεταφέρουν τέτοιου είδους υλικά, επιβλαβή για την δημόσια υγεία, διέρχονται μέσω του κέντρου της Θεσσαλονίκης.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό:


koder1
koder2
koder5
koder6
koder12
koder20
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.