Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Έρχονται πλωτά ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστες της Θράκης;


plwta-xenodoxeia
Επιβεβαίωση ή διάψευση των πληροφοριών περί αναχώρησης δύο πλωτών ξενοδοχείων από την Ολλανδία προς τηνΑλεξανδρούπολη, που συνδυάζονται με την προσπάθεια της συγκυβέρνησης για μετατροπή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε ζώνη εγκατάστασης κέντρων «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών, ζητά με ερώτησή του προς τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής Επικρατείας του κινήματος «τα προαναφερόμενα πλωτά ξενοδοχεία, θα φτάσουν στο μεγαλύτερο λιμάνι της Θράκης σε ημερομηνία που δεν προσδιορίζεται, αλλά πριν από τα Χριστούγεννα».

«Αληθεύει ότι αυτά τα πλωτά ξενοδοχεία, αν πράγματι τα έχετε παραγγείλλει, συνδυάζονται με τα απίστευτα σχέδιά σας για μετατροπή της περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε ζώνη εγκατάστασης Κέντρων «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών;
«Με λίγα λόγια, σκοπεύετε οι φουρνιές των λαθρομεταναστών που προωθείτε από τα άλλα μέρη της Ελλάδας στη Θράκη, να τις εγκαταστήσετε και σε πλωτά ξενοδοχεία;», ερωτά τους αρμόδιους υπουργούς ο Τέρενς Κουίκ και ζητά την παροχή πρόσθετων πληροφοριών (αν επιβεβαιώνονται) για τους σκοπούς της ενοικίασης αυτών των δύο πλωτών ξενοδοχείων. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης προς τους δύο υπουργούς: «Απευθύνομαι κοινοβουλευτικά για να επιβεβαιώσω (ενδεχομένως και να διαψευστώ) την πληροφορία ότι βρίσκονται εν πλω από την Ολλανδία προς την Αλεξανδρούπολη δύο πλωτά ξενοδοχεία. Αγνοώ αν είναι αυτοκινούμενα ή εάν κινούνται με ρυμουλκά.
Οι πληροφορίες μου από ναυτιλιακές πηγές είναι ότι θα φτάσουν στο μεγαλύτερο λιμάνι της Θράκης σε ημερομηνία που δεν προσδιορίζεται, αλλά πριν από τα Χριστούγεννα. Κατόπιν τούτων, σας ερωτώ; Επιβεβαιώνετε ή όχι τις σχετικές πληροφορίες μου; Αν τις επιβεβαιώνετε, ποιες πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να μου δώσετε για τους σκοπούς της ενοικίασης αυτών των δύο πλωτών ξενοδοχείων; Αληθεύει αυτά τα πλωτά ξενοδοχεία, αν πράγματι τα έχετε παραγγείλλει, ότι συνδυάζονται με τα απίστευτα σχέδιά σας για μετατροπή της περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε ζώνη εγκατάστασης Κέντρων «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών; Με λίγα λόγια, σκοπεύετε οι φουρνιές των λαθρομεταναστών που προωθείτε από τα άλλα μέρη της Ελλάδας στη Θράκη, να τις εγκαταστήσετε και σε πλωτά ξενοδοχεία;» καταλήγει η ερώτηση.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.