Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ως νέο Ανδρέα Παπανδρέου υποδέχονται οι Αμερικανοί τον Αλέξη Τσίπρα στο Τέξας!

Picture


Στην αγκαλιά Αμερικανών και Ευρωπαίων ο Αλέξης Τσίπρας. Ήδη ταξιδεύει για Αμέρικα με τελικό προορισμό το Τέξας των πετρελαιάδων και των καμπόυδων. Στο πρόσωπο του Τσίπρα οι Αμερικανοί βλέπουν τον νέο Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος όμως ετοιμάζεται να κυβερνήσει μια χώρα που πλέον θα μπορεί να καλύπτει (μαζί με την Κύπρο και το Ισραήλ) τις ανάγκες της Ευρώπης σε πετρέλαιο.

Εδώ και καιρό λοιπόν έχει αρχίσει η διαδικασία μύησης του Αλέξη στα βαθιά νερά της αμερικανικής διπλωματίας προκαλώντας την οργή της μαντάμ Μέρκελ. Στο μεταξύ η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτέλεση των χρυσαυγιτών ήταν ευθυγραμμισμένη με τις οδηγίες που θα μπορούσε να δώσει ένας σύμβουλος ηγετών με διεθνείς περγαμηνές. Ο Τσίπρας με την βοήθεια του Στουρνάρα και των Αμερικανών καλπάζει προς την εξουσία.

Στις ΗΠΑ θα βρεθεί τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας και στο Οστιν του Τέξας, όπου θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε συνέδριο στο πανεπιστήμιο της πολιτείας ομιλητής σε διήμερο συνέριο διοργανώνεται από το LBJ School of Public Affairs του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Ώστιν με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η Ευρωζώνη;»

Το συνέδριο διοργανώνεται από την έδρα στην οποία διδάσκει ο γιος τού Τζον Κένεθ Γκαλμπρέιθ, Τζέιμς, με τον οποίο ως γνωστόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συναντηθεί στο συνέδριο που είχε συνδιοργανώσει στην Αθήνα το Ινστιτούτο Levy με το «ΙΝΕΡΠΟΣΤ» του Γεράσιμου Αρσένη και την «Κοινωνική Συμφωνία» της Λούκας Κατσέλη.
Στο συνέδριο στο πανεπιστήμιο του Τέξας θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων:
Picture
Αντρέας με Μαργαρίτα
Ο Γιάννης Βαρουφάκης και ο πρώην σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, καθηγητής του Χάρβαρντ, Ρίτσαρντ Πάρκερ. Θα είναι η πρώτη παρουσία του Τσίπρα εκτός συνόρων που δεν θα εκπροσωπεί μόνον την ελληνική Αριστερά, αλλά και την ευρωπαϊκή, με την ιδιότητά του ως υποψήφιου προέδρου της Κομισιόν.
Στο συνέδριο θα συμμετέχουν προσωπικότητες διεθνούς κύρους, Ευρωπαίοι πολιτικοί και αξιωματούχοι, οικονομικοί αναλυτές καθώς επίσης καθηγητές Πανεπιστημίων σε τομείς των Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Δευτέρα 04.11
15:45-17:15 Ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας υπό τον τίτλο «Alternatives for Greece» (Οι εναλλακτικές λύσεις για την Ελλάδα) (LBJ School of Public Affairs 2315 Red River St. Sid Richardson Hall Unit 3 Austin, TX )
Tρίτη 05.11
10:45-12:15 Συμμετοχή του Α. Τσίπρα σε συζήτηση (στρογγυλό τραπέζι) με θέμα : «Advice to Governments to Come» (Συμβουλές σε μία Μελλοντική Κυβέρνηση)-άλατις!
πηγή: kourdistoportocali.com/
Μόνο στα χνάρια του Αντρέα; Και του Γιωργάκη μαζί!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις, βρε Συριζαίε, ψηφοφόρε; (το κέρατό μου...) Δεν έχει ξεκινήσει η 'μύηση' εδώ και καιρό, αλλά ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!! Μας τον κρατάνε ζεστό-ζεστό να αναλάβει όταν όλα θα έχουν ξεπουληθεί και να πει, Αμ... λεφτά τώρα δεν υπάρχουν, τι να σας κάνω; Ακόμα περιμένετε από κόμματα και αποκόμματα;
Αλήθεια... το πρόγραμμα δεν αναφέρει... Η επίσκεψη στη... lodge (στοά) πότε είναι;





allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.