Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«Αντί-ρατσιστικό» νομοσχέδιο, πράξη δεύτερη! Κατατέθηκε πριν λίγο η φίμωση της ελευθερίας του λόγου.


pdn
Κατατέθηκε σιωπηλά την Τετάρτη το βράδυ στην Βουλή το «αντί-ρατσιστικό» νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Τα τελευταία συμβάντα οδηγούν, όπως είχαμε προβλέψει, στο να δεχθούν οι πολίτες στην Ελλάδα αδιαμαρτύρητα τα όποια μέτρα τους ετοιμάζονται και τα οποία αφορούν είτε την αυξημένη αστυνόμευση είτε την φίμωση της ελευθερίας του λόγου μέσω νομοσχεδίων δήθεν αντί-ρατσιστικών.

Οι τροποποιημένες διατάξεις του επίμαχου νομοσχεδίου προβλέπουν πιο αυστηρές ποινές και κυρώσεις σε όποιον τολμήσει να εκφέρει άποψη, η οποία δεν αποδέχεται την γνώμη που θέλουν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές. Υπενθυμίζουμε ότι η ποινικοποίηση της ελεύθερης άποψης δεν αποτελεί έκφανση της δημοκρατίας αλλά μιας παγκόσμιας χούντας.
Με μια πρώτη ανάγνωση του νόμου ο καθένας, όντας επηρεασμένος από τις πρόσφατες εξελίξεις, θα αποδεχτεί άκριτα το κείμενο. Ωστόσο, πίσω από γράμμα του νόμου ο νομοθέτης επιδιώκει να φιμώσει τον κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο, καθώς εννοείται πως η κακομεταχείριση ανθρώπου από συνάνθρωπο είναι πλήρως καταδικαστέα και τιμωρείται ήδη αυστηρά από τον νόμο είτε το θύμα είναι λευκός είτε μαύρος είτε Ασιάτης, είτε ερυθρόδερμος! Τι χρειάζονται λοιπόν τα «αντί-ρατσιστικά» νομοσχέδια;
Για να μην επαναλαμβανόμαστε, θυμηθείτε τα άρθρα μας:
Η ελευθερία έκφρασης στον βωμό ενός υποτιθέμενου «αντί-ρατσισμού»
Με το πάτημα ενός κουμπιού…
ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.