Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ! Απίστευτη δήλωση του Νίκου Δένδια



Aπίστευτη δήλωση Ν.Δένδια εξισώνει θύτες και θύματα Σε μία απίστευτη δήλωση προέβη πριν από λίγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας (;) του Πολίτη Νίκος Δένδιας:

Εξισώνοντας το θύμα με τον θύτη και τους τρομοκράτες με τους αθώους, δήλωσε ότι "Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η χώρα πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών".
Κάποιος να του πει ότι αυτός που δολοφονεί με ΑΚ-47 αθώους δεν "ξεκαθαρίζει λογαριασμούς". Είναι απλά δολοφόνος.
Ντροπή!
Eίμαστε σίγουροι ότι και ο ίδιος θα έχει ήδη μετανιώσει για την δήλωση αυτή...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
thesecretrealtruth.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Μην είστε και τόσο σίγουροι οτι μετάνιωσε.Σιγά μη κλάψει κιόλας.Άλλωστε γι αυτό βγήκε και την είπε την μπαρούφα.Είναι εντεταλμένος ο προδότης και εκτελεί διαταγές.Μας αποπροσανατολίζουν (ή έτσι νομίζουν) απο την επίσκεψη των αφεντικών τους τροικανών και την επιβολή νέων μέτρων.Κρέμασμα από τα έντερα (μην πώ απο πουθενά αλλού) και να τον αφήσουμε στην πλατεία Συντάγματος για ένα μήνα μαζί με τους άλλους.Για να ξεβρωμίσει ο Τόπος.Τομάρια,Εθνικοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Αυτοί δεν είναι Ελληνες,το μόνο βέβαιο. ΡΟΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.