Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σουξέ στόρυ και στον τουρισμό. Τα στήθη που προέταξε η Όλγα θα φέρουν χιλιάδες τούρκους τουρίστες. Σωθήκαμε πατριώτες



Το ντεκολτέ της Όλγας εντυπωσίασε και τον Μπαγίς

Οι τουρκικές εφημερίδες επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους για την επίσκεψη της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στη Τουρκία στο ντεκολτέ της.

Η γοητευτική κα. Κεφαλογιάννη δεν ακολούθησε τις ενδυματολογικές “εντολές” που δίνει η κυβέρνηση Ερντογάν και επέμεινε στο ντεκολτέ.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη οργάνωσε μια δεξίωση επ΄ευκαιρία των εγκαινίων των γραφείων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στην δεξίωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Ε.Ε. και αρχιδιαπραγματευτής Εγεμέν Μπαγίς και σημαντικά ονόματα της ελληνικής κοινότητας.
Όπως γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες “ γεύσεις της Ελλάδας ετοιμάστηκαν και προσφέρθηκαν στους παριστάμενους από τους Λευτέρη Λαζάρν και Στέλιο Παρλιάρο που είναι οι πιο διάσημοι σεφ της χώρας. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν διάσημα ονόματα όπως οι Φερίτ Σαχένκ, Μπασαράν Ουλουσόϊ, Ερντάλ Ακσόϊ, Ντιλέκ Χανίφ και Σερντάρ Μπιλγκιλί”.
onalert.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτοπροβάλλεται για σουλτάνα της "Ελληνοτουρκικής Ομοσπονδίας" η Ολγίτσα, αλλά στο τέλος θα βρεθεί αλλού ... Ας μην προβάλλει τόσο τα προσόντα της, γιατί θα την κατατάξουν ως "αναλώσιμο" στο χαρέμι μαζί με τις άλλες παλλακίδες.... μόνο γι αυτό κάνει...

    Με την πουτανιά δεν γίνεται πολιτική Ολγίτσα... Περιορίσου στο γκόμενο που τον πάς και τον φέρνεις στα ταξίδια σου, ως "προσωπικό" ασφαλείας, με ΔΙΚΑ μας λεφτά πάντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά πότε θα σταματήσετε οι άντρες να είστε τόσο φαλλοκράτες κ σεξιστές? Μόλις δείτε ένα ντεκολτέ, το μυαλό σας πηγαίνε μονάχα στο σεξ. Μια χαρά είναι η γυναίκα.. Τα μονολιθικά μυαλά δεν είναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.