Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Συγκλονίζουν τα βασανιστήρια που βιώνουν οι Ορθόδοξοι Αιθίοπες από Μουσουλμάνους στη Σαουδική Αραβία. Φρικιαστικές εικόνες από δολοφονίες, ομαδικούς βιασμούς και ξυλοδαρμούς… Έρχονται και στην Ελλάδα! (Βίντεο)

aithiopoi


Βαθιά θλίψη και οργή είναι τα συναισθήματα που επικρατούν για την απάνθρωπη συμπεριφορά που βιώνουν οι Ορθόδοξοι Αιθίοπες από τους Μουσουλμάνους στη Σαουδική Αραβία.
Οι εικόνες των ανυπεράσπιστων ανθρώπων είναι τραγικές, καθώς υπόκεινται σε δολοφονίες , ομαδικούς βιασμούς , ξυλοδαρμούς και μαζικές συλλήψεις με βάναυση συμπεριφορά ΚΑΙ από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Αδιάψευστος μάρτυρας της βαρβαρότητας και της παντελούς έλλειψης σεβασμού του κράτους δικαίου και της κοινής ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι το βίντεο που θα δείτε παρακάτω.
Εικόνες-σοκ από βασανιστήρια ορθόδοξων ανθρώπων από την Αιθιοπία.
Πράξεις που παραβιάζουν κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.