Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Σοκ προκαλεί η είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγο που αφορά σε ένα ζευγάρι ανθρώπων μεγάλης ηλικίας, από την Πολίχνη Θεσσαλονίκη το οποίο βρέθηκε νεκρό από τους πυροσβέστες μέσα στο σπίτι του!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι πέθανε από τις αναθυμιάσεις
που βγήκαν από το τζάκι που άναψαν προκειμένου να ζεσταθούν! Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήση κακής ποιότητας υλικών, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι επιβεβαιωμένο. Στην ανάγκη τους να ζεσταθούν και στην αδυναμία τους να αγοράσουν περισσότερα ξύλα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησαν και άλλα υλικά πέραν του ξύλου! Είναι τα δύο πρώτα θύματα του φετινού χειμώνα στην Ελλάδα του μνημονίου και της φτώχιας!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.