Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Γελάει ο κόσμος! Διαψεύδει τώρα ο Παπανδρέου ότι τον έβρισε ο Σαρκοζί! Μέχρι πριν ψέλλιζε ότι “έβριζε τον λαό”!


20131130-171054.jpg

Το πολιτικό ανδρείκελο θα πρέπει επιτέλους να απαντήσει επίσημα εάν έχει επαφή με την πραγματικότητα ή εάν έχει ανάγει την απάτη σε πολιτική επιστήμη…
Τώρα υποστηρίζει ότι “δεν τον έβρισε ο Σαρκοζί”, ενώ μέχρι πρότινος αποδεχόταν τα μπινελίκια και ψέλλιζε πως “δεν έβριζε εμένα αλλά τους …λαούς της Ευρώπης”!

Είναι το ίδιο παραμύθι με το μνημόνιο που ο ίδιος, ναι, ο ίδιος, το χαρακτήρισε ως:
Πιστόλι στο τραπέζι
Σωτηρία της Ελλάδας
Η μεγαλύτερη επιτυχία της Ελλάδας στον δανεισμό.
Ως πείραμα, με τους Έλληνες πειραματόζωα.
Ως αναλγησία της συντηρητικής Ευρώπης προς την Ελλάδα
Ως άθλιο εκβιασμό αφού του έδωσαν μόλις δέκα λεπτά να αποφασίσει…
Ναι, όλα αυτά σε διαφορετικές εποχές, από το ίδιο στόμα. Αυτό του πολιτικού ανδρεικέλου.
Εννοείται πως ο Σαρκοζί του είπε αυτά και άλλα τόσα, ακριβώς επειδή γνώριζε την σπέκουλα που γινόταν πάνω στο Ευρώ όπου κάποιοι κονόμισαν εκατοντάδες δις αναμένοντας “συμπτωματικά” την κορυφαία πρωτοβουλία (μπαρούφα) του ΓΑΠ για το δημοψήφισμα. Η βλακεία του Σαρκοζί είναι πως προκειμένου να εξοντώσει πολιτικά τον Στρως Καν, προστάτευσε τον Παπανδρέου και τις απάτες του. Εντέλει, έχασε από τον επικίνδυνο Ολάντ που καταστρέφει την Γαλλία.
Δείτε την διαρροή: Διαψεύδει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τα περί υβριστικών αναφορών σε βάρος του από τον Γάλλο πρώην πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί στη συνάντηση των Καννών τον Νοέμβριο του 2011.
Όπως σημειώνει, μέσω συνεργατών του, ο γάλλος Πρόεδρος αντέδρασε, μεν έντονα στην πρόταση του κ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα στην Ελλάδα, με ερώτημα «Ναι ή όχι στη συμφωνία – η εφαρμογή της οποίας εγγυάται την παραμονή μας στο Ευρώ», αλλά σε καμία περίπτωση δεν μίλησε υβριστικά στον κ. Παπανδρέου. Όπως τονίζεται, αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα δινόταν και η κατάλληλη απάντηση.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.