Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ελληνικές και Σερβικές ιστοσελίδες στο στόχαστρο αλβανών hacker


20131129-135307.jpg

Αλβανική ομάδα χάκερ που ονομάζεται, «Ethnic Albania Hackers» έστειλε στα αλβανικά ΜΜΕ δελτίο Τύπου και κάνει λόγο για επιθέσεις σε ελληνικές και σερβικές ιστοσελίδες .
Οι Αλβανοί hackers στο δελτίο Τύπου αναφέρουν, ” αναμένεται επίθεση«τρομοκρατίας» στις ελληνικές και σέρβικες ιστοσελίδες.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, έχουν
αρχίσει ήδη την επίθεση λίγες ημέρες πριν και έχουν χτυπήσει πάνω από 700 ιστοσελίδες από Ελλάδα και τη Σερβία. Μάλιστα αναφέρουν συγκεκριμένα πως επιτέθηκαν σε 400 ελληνικές και 300 σέρβικες ιστοσελίδες.
himara.gr

1 σχόλιο:

  1. "Αλβανοί χάκερ χτύπησαν 700 ιστοσελίδες σε Ελλάδα και Σερβία"....... "Χέστηκε η Φατμε στο Γενί τζαμί " ...... Αφήστε τους ρε παιδιά ήσυχους για να μπορούν και αυτά τα ΚΟΡΟΪΔΑ να λένε στους δικούς τους οτι έκαναν "κάτι"έστω και σε μας , ΨΥΧΙΚΟ θα κάνουμε . Αλλά να ξέρουν οι Αλβανοί 2 - 3 πραγματάκια ( αν δεν τα έχουν υπόψη τους ) : 1ον ) Να μην ελπίζουν στους "φίλους "τους Αμερικανούς γιατί σε καμμιά περίπτωση δεν θέλουν" Μεγάλη Αλβανία "όπως δεν θέλουν μεγάλη Τουρκία , Βουλγαρία , Σερβία , Ρουμανία , Ουγγαρία , Ελλάδα κ.λ.π. Οι φίλοι τους Αμερικάνοι θα κάνουν την Αλβανία 2 - 3 κράτη δηλ. θα την κόψουν . Το ίδιο θέλουν να κάνουν και με όσες περισσότερες χώρες του κόσμου μπορούν για να μην έχουν δύναμη .
    2ον ) Η Τουρκία που είναι το στίρηγμα των Μουσουλμάνων κυρίως Αλβανών θα κοπεί σε 4 τουλάχιστον κομάτια - χώρες , γιατί και αυτήν οπως είπα θέλουν να την διαλύσουν για να μην έχει δύναμη . Γιαυτό οι Αλβανοί ας προσέχουν καλά τι κάνουν και πως φέρωνται στους γείτονες τους , γιατί τελευταία απέκτησαν μεγάλη ίκανότητα στο να δημιούργούν εχθρούς . Είς βάρος τους βέβαια . Αυτήν την στιγμή μοιάζουν με κάποιον που παίρνει φόρα και βαράει συνεχώς ένα ντουβάρι με το κεφάλι του νομίζωντας πως κάνει κάτι , ενώ στην πραγματικότητα τρελαίνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.