Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ! 14 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΓΩ PSI. Εξόντωσαν τους τίμιους επενδυτές και μετά μιλάνε για “έξοδο στις αγορές”!




Για 14 αυτοκτονίες θιγόμενων από το PSI κάνει λόγο ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου σε αναφορά που κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Οι ομολογιούχοι ζητούν να κληθούν σε δημόσια ανοικτή συνεδρίαση ενώπιον της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να αποκατασταθούν οικονομικά οι 15.000 πολίτες που επλήγησαν από το “κούρεμα” των ομολόγων.

Στην αναφορά επισημαίνεται ότι η διαδικασία που έγινε το “κούρεμα” δεν ήταν εθελοντική, όπως επίσημα χαρακτηρίζεται αλλά υποχρεωτική, πρωτοφανής και άδικη, καθώς είχε δυσανάλογη επίπτωση στα οικονομικά συμφέροντα ατόμων με περιορισμένο εισόδημα που είχαν την ατυχή έμπνευση να εμπιστευτούν το Ελληνικό Δημόσιο, την Ευρωζώνη αλλά και τις διακηρύξεις των επισήμων παραγόντων της ΕΕ.
Όπως υπογραμμίζει η ζημιά που υπέστησαν οι ομολογιούχοι υπολογίζεται σε 70% των χρημάτων που αποταμίευσαν, ενώ ταυτόχρονα υφίστανται επιπλέον και όλα τα δεινά της λιτότητας και των μνημονίων που υφίσταται όλος ο υπόλοιπος πληθυσμός.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.