Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Βουλευτές θα μοιραστούν 18.600 ευρώ, για μόλις μια ημέρα! – Γιατί δεν παραιτούνται να τα δώσουν στους αστέγους που δεν έχουν να πάρουν ούτε μια φραντζόλα ψωμί;


astegos

Το κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο ποσό των 18.600 ευρώ για μόλις μία ημέρα, τη χθεσινή, προβλέπεται να μοιραστούν, πέρα της μηνιαίας αποζημίωσης τους, 148 βουλευτές, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα.

Είναι τα χρήματα αντιστοιχούν που για πέντε συνεδριάσεις κοινοβουλευτικών επιτροπών που πραγματοποιήθηκαν χθες, δεδομένου αφενός ότι το επίδομα συμμετοχής στις επιτροπές είναι 75 ευρώ/άτομο/συνεδρίαση και αφετέρου, ότι υπάρχουν βουλευτές-μέλη ταυτόχρονα σε δύο (ή και τρεις) διαφορετικές επιτροπές.
Περισσότερο «τυχεροί» μπορεί να χαρακτηριστούν οι βουλευτές-μέλη της Επ. Παραγωγής και Εμπορίου, καθώς έγιναν τρεις συνεδριάσεις.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.