Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΛΕΒΕΙ 60 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΓΗΣ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΕΣ.



Σχόλιο ΛΦ: Οικολόγοι, greenpeace, αρκτούροι και το κακό συναπάντημα. Αυτοί θα είναι ο κινήτηριος μοχλός για να χάσουν άνθρωποι τις ιδιοκτησίες τους. Φυσικά, ούτε λόγος για τις περιοχές φιλέτα που καταστρέφουν οι πολυεθνικές για να χτίσουν ξενοδοχειακά συγκροτήματα.  Η οικολογική ευαισθησία τους σταματάει, τυχαία πάντα, μπροστά σε επενδύσεις όπως στις Σκουριές, στην Κερατέα κ.α. Αντίσταση τώρα σε κάθε προβοκάτορα οικολόγο και σε κάθε πολυεθνική που καταστρέφει την γη μας.


Με μεγάλη αγάπη καλλιεργούσαν τη γη στο αγρόκτημα τους για περισσότερο από 30 χρόνια η οικογένεια του Kenneth Χικς που ανυπομονούσε να περάσει το κτήμα στους γιους του τώρα που έφτασε η ώρα για να συνταξιοδοτηθεί.

Ομως ο πρώην αξιωματικός του στρατού δήλωσε χθες το βράδυ πως αυτό το όνειρο έχει κλονιστεί αφότου αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ που βάζουν τα «δικαιώματα των πουλιών πάνω από τους ανθρώπους».
Ο 79-χρονος κ. Hicks, και η 78-χρονη σύζυγός του Deidre, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το 30 ετών αγρόκτημα τους με «το πιστόλι στα κεφάλια τους», λόγω των ευρωπαϊκών κανονισμών που επιτρέπουν τον RSPB (Βασιλικός Σύλλογος για την Προστασία των Πτηνών) να κατακλύσουν τη γη του και να ενθάρρύνουν την αναπαραγωγή των απειλούμενων πτηνών.
Είπε ότι «κατεστράφηκαν» με την απειλή που δέχτηκαν να εγκαταλείψουν το 60 στρεμμάτων αγρόκτημα στο Bembridge, και οτι στερήθηκαν την ευκαιρία να το δώσουν στους τρεις γιους τους.
Σύμφωνα με το σχέδιο, τα αυξημένα επίπεδα νερού θα πλημμυρίσουν το αγρόκτημα και τις γύρω εκτάσεις για να δημιουργήσουν γόνιμο έδαφος για τα υδρόβια πτηνά, συμπεριλαμβανομένων τις χήνες αγριόπαπιες, καλημάνες και κοκκινοσκέληδες.
atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.