Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ Aλέξανδρος Γέροντας: ''Πατέρα, θα αντέξω''



Σχημάτισε με τα δάχτυλα του το σήμα της νίκης και είπε «πατέρα θα αντέξω». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέξανδρου Γέροντα του 29χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο, όταν άνοιξε τα μάτια του.


Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του νεαρού μιλώντας στο Star ο Αλέξανδρος με το που άνοιξε τα μάτια του μετά τις αλλεπάλληλες εγχειρήσεις στις οποίες υπεβλήθη του είπε πως θα αντέξει.
«Ο γιος μου βρίσκεται μέσα 40 ημέρες. Ευχόμαστε να τελειώσει η φριχτή ιστορία», πρόσθεσε ο πατέρας του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού πολλοί βουλευτές της ΧΑ έχουν επισκεφθεί τον Αλέξανδρο Γέροντα στο νοσοκομείο.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.