Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

32 βουλευτές πήραν «πάσο» για δωρεάν διόδια – Προχώρησαν παρά τον σάλο που προκλήθηκε


Στα λόγια έμειναν τελικά οι διαβεβαιώσεις των βουλευτών πως δεν πρόκειται να αποδεχτούν προνόμια κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, καθώς αρκετοί βουλευτές έσπευσαν να ζητήσουν το ειδικό πάσο ώστε να μην πληρώνουν τα διόδια.
Συγκεκριμένα, 32 βουλευτές, φρόντισαν να
επωφεληθούν από το μέτρο που ψήφισε πρόσφατα η βουλή και με βάση το οποίο όποιος βουλευτής περιφέρειας δεν κάνει χρήση των αεροπορικών εισιτηρίων που δικαιούται, θα μπορεί να μην πληρώνει τα διόδια.
Αξίζει να σημειωθεί πως όταν είχε γίνει αρχικά γνωστό αυτό το μέτρο, είχε ξεσπάσει σάλος, ενώ υπήρχαν και σκέψεις να ανακληθεί η εφαρμογή του κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε.
Έτσι λοιπόν η ελληνική βουλή θα πληρώνει εκτός από όλα τα αεροπορικά εισιτήρια και τα επιπλέον διόδια για τους 32.
arouraios
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.