Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!! ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ADRA ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ


Η σφαγή του νηπίου Νασιρ




Η σφαγή του νηπίου Νασιρ
 Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Όλοι γνωρίζουν ότι τόσο επικοινωνικά όσο και πραγματικά η έκβαση ενός πολέμου κρίνεται από την εκπόρθηση της πρωτεύουσας και την αιχμαλωσία του ηγέτη της χώρας. Σε μια ύστατη προσπάθεια για κατάκτηση της Συρίας τα εξτρεμιστικά εκπαιδευμένα τζιχαιστικά στίφη έχουν μαζικά συγκεντρωθεί κατά μήκος του όρους Καλαμούν που αποτελεί το φυσικό σύνορο της Δαμασκού.
Σύμφωνα με το εκπονηθέν σχέδιο της αραβοδυτικής συμμαχίας, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, υπολογίζονται από 25 000 έως 40 000  οι σκληρά εκπαιδευμένοι τζιχαιστές που έχουν λάβει θέσεις μάχης στις παρακείμενες πόλεις, χωριά και υψώματα της ευρύτερης περιοχής, όπως για παράδειγμα η  πόλη Yabroud όπου μεταφέρθηκαν οι απηγμένες καλόγριες ως ανθρώπινη ασπίδα προστασίας.
Αποφασισμένος ο Αραβικός Συριακός Στρατός με τους αυστηρά επιλεγμένους συμμάχους της Χεζμπολλάχ, να χύσουν όσο αίμα χρειασθεί για το τελικό αίσιο αποτέλεσμα του πολέμου, ανακαταλαμβάνει τους τόπους έδρασης των τρομοκρατών και ελευθερώνει υπό πανηγυρισμούς τους όμηρους κατοίκους.

Tweeter το ανθρώπινο κεφάλι στα πεινασμένα σκυλιά
Tweeter το ανθρώπινο κεφάλι στα πεινασμένα σκυλιά
Ενώπιον τέτοιων απογοητευτικών εξελίξεων για τα ακριβοπληρωμένα τζιχαιστικά στρατεύματα, οι λοβοτομημένοι τρομοκράτες προβαίνουν σε μια απέλπιδη κίνηση που για ακόμη μια φορά εκθέτει τα σεκταριστικά κίνητρα της συριακής κρίσης και τους σαουδάραβες ενορχηστρωτές της.
Στην πόλη Αdra, στα 20 χλμ βορειοανατολικά της Δαμασκού, με ένα μωσαικό πληθυσμού που διανθίζουν αλαουίτες, δρούζοι, χριστιανοί και σουννίτες (σύνολο 100 000 κάτοικοι ) οι υποτιθέμενοι εξεγειρόμενοι αντάρτες  (γύρω στους 3000) εισέβαλλαν στις 3.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Διέπραξαν αποτρόπαιες σφαγιές με τα γνωστά τελετουργικά μαχαίρια, πέταξαν τα πτώματα στην αγορά και κρέμασαν τα κομμένα κεφάλια σε δέντρα.Με ρουκέτες έβαλαν κατά μεγάλων πολεοδομικών συγκροτημάτων ενώ συνέλαβαν και κράτησαν ως ομήρους στα υπόγεια των πολυκατοικιών, αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες.Ζωντανούς έκαψαν στην οικία τους τα μέλη της οικογένειας του Abo Ibrahim γιατί πρόβαλαν αντίσταση στους ξενόφερτους  κατακτητές της πόλης τους.Σκληρά τιμωρήθηκε και το μέλος του ιατρικού συλλόγου της πόλης, ο χριστιανός, Dr  Georges Makhoul αφού  τον σφαγιάσαν και κρέμασαν το κεφάλι του σε δέντρο προς παραδειγματισμό . Είναι γνωστή η εμπάθειά τους προς  την ιατρική κοινότητα διότι θεωρείται ότι προσφέρει βοήθεια στους τραυματίες φαντάρους.
Ο κατάλογος των ταυτοποιημένων νεκρών δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί τα πρώτα ονόματα.

Η σφγή στα σπίτιαΕνδεικτικές περιπτώσεις, ο πολίτης Idris Ibrahim που σφαγιάσθηκε επειδή αντιστάθηκε και πολέμησε τουs τρομοκράτες εισβολείς με μια ομάδα  συμπολεμιστών του κοντά σε αρτοποιείο της περιοχής. Στην τελευταία του επικοινωνία επιβεβαίωσε τον θάνατο 30 τρομοκρατών. Άλλο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της οικογενειοκτονίας, τo παιδί Νizar Hassan o πατέρας του,η μητέρα και ο αδερφός του που σφαγιάσθηκαν σπίτι τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από δημοσιογραφικές πηγές στη Συρία, οι τρομοκράτες κάλεσαν από τους μιναρέδες των τζαμιών ονομαστικά τους αλαουίτες και τους χριστιανούς που ήταν οι πιο γνωστοί στην πόλη και τους κάλεσαν να παρουσιασθούν ως καταζητούμενοι. Θεωρείται ότι τα στοιχεία τους είχαν δοθεί από κατοίκους που έδιναν ονόματα έναντι αδράς αμοιβής.
Υπάρχουν συριακά μέσα που κάνουν λόγο για συνολικά 200 σφαγιασμένους πολίτες ενώ το Reuters σε σχετικό του δημοσίευμα για την επίθεση κατά των μειονοτήτων στην Adra εκτιμά -εξαιρετικά μετριοφόνως- τον αριθμό των θυμάτων μεταξύ 15 και 40. Eπιβεβαιώνει επίσης και τον θάνατο του στρατιωτικού.
adra5Μια γυναίκα από την Αdra που φοβόταν πολύ να πει σε ποια θρησκευτική μειονότητα ανήκει δήλωσε στο Reuters ότι ένοπλοι της Αl Nοsra και του Ισλαμικού Μετώπου εισέβαλαν στο σπίτι της γύρω στις 3 τα μεσάνυχτα και πήραν τον γιο της. Της υποσχέθηκαν ότι θα τον επιστρέψουν αλλά από τότε αγνοείται. Πολλές μαρτυρίες κατηγορούν για τη σφαγή τον Ισλαμικό Στρατό, μια ένοπλη ομάδα ενσωματωμένη στην Al Nosra και που διευθύνεται απο τον Zahran Alloush.«Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών σε 40” ( Reuters).
Aποκλειστικό επιτόπιο ρεπορτάζ διενήργησε ο δημοσιογράφος αναταποκριτής αραβικού μέσου  Mazen Salmo ο οποίος διέδωσε στον τύπο οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο ) . “ Oι ισλαμιστές αντάρτες της ένοπλης οργάνωσης  Liwa al-Islam  και της al – Nοsra  (θυγατρική της al- Qaïda) επιτέθηκαν την Τετάρτη στην Adra και άρχισαν να σκοτώνουν άτομα πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι , από οικογένεια σε οικογένεια”.
από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου
από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου
Ο ίδιος απαθανάτισε σε βίντεο από το κινητό του , τους σφαγιασμένους εν ύπνω στα σπίτια τους πολίτες, μεταξύ αυτών και παιδιά. Αυτόπτες μάρτυρες του μεταφέρουν ότι οι αντάρτες επιτέθηκαν στα κυβερνητικά κτίρια, στον αστυνομικό σταθμό σε σούπερμάρκετ, εμπορικά κέντρα,βενζινάδικα, αρτοποιεία. Κατάσχεσαν τόνους σιτάρι .Άγνωστος παραμένει ο ακριβής αριθμός των απαχθέντων.“Μοιάζει με αντιπερισπασμό.Επιχειρούν να αποσπάσουν την προσοχή του στρατού από το Qalamoun ” δήλωσε ο Salmo.
Το  SANA ,μεταδίδει ότι ο στρατός απέστειλε ήδη δυνάμεις προς αποκατάσταση της τάξης.Ενώ επιβεβαίωσε ότι η Al Nosra επιτεθήκε στους κατοίκους μέσα στα σπίτια τους.Ήδη ο τακτικός στρατός ετοιμάζει γενικευμένη αντεπίθεση για την ανακατάληψη της πόλης.Η εκκαθάριση  από τους  εισβολείς σύμφωνα με πιο ανεπίσημες πηγές θα πραγματοποιηθεί από επίλεκτους μάχιμους της Προεδρικής Φρουράς  και τις ειδικές δυνάμεις του συριακού στρατού που έχουν ήδη πολεμήσει στα υψίπεδα του Golan.
Η ελληνορθόδοξη γιαγιά
Η ελληνορθόδοξη γιαγιά
Αν αυτό αληθεύει θα πρόκειται για επίδειξη δύναμης του αδερφού του Προέδρου, Μαχέρ Αλ Άσσαντ, του οποίου η απόπειρα δολοφονίας για τις 02/12/13 σύμφωνα με καλοστημένο σχέδιο της Μοσάντ και υπό την προσωπική έγκριση Ομπάμα και Νετανιάχου, απέτυχε (Dampress 12/12/13)
Ο αποκεφαλισμός ως κορυφαία στρατηγική επιλογή των επίδοξων κατακτητών επαληθεύεται μέρα με τη μέρα , σε όλη τη Συρία, ακόμα και σποραδικά όταν τα θηρία βρίσκουν ένα θήραμα απομονωμένο. Σε λογαριασμό του στο tweeter ο Αbu Askar Al Dmshqni (ο Δαμασκηνός), που δηλώνει πρώην στέλεχος του FSA και άθεος του δημοκρατικού τόξου, ανάρτησε φωτογραφία από  κομμένη κεφαλή που συνοδεύεται από το εξής μήνυμα: “Δεχθήκαμε εντολή να μην αιχμαλωτίζουμε τους μαχητές της Χεζμπολλάχ, αλλά τους αποκεφαλίζουμε και να τους δίνουμε τροφή στα συριακά σκυλιά”.
Οι θηριωδίες ωστόσο δεν αποφέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Οι Χριστιανοί προμηθεύονται όπλα. Σε αντιπροσωπευτικές τους διακηρύξεις στο διαδίκτυο, φέρουν όπλα, δηλώνουν ενωμένοι παρά τις διαφορετικές ομολογίες και ορκίζονται να χύσουν και την τελευταία σταγόνα του αίματός τους για την υπεράσπιση του τόπου τους. Η παρέμβαση του δεσπότη Λούκα ήταν καταλυτική καθώς οι χριστιανοί άρχισαν να οργανώνονται σε ομάδες. Χαρακτηριστική η φωτογραφία που απέστειλε η ηλικιωμένη ελληνορθόδοξη γιαγιά στους συγγενείς της στη διασπορά, να κρατάει όπλο για να υπερασπισθεί την ελευθερία της. Τα στοιχεία της παραμένουν στη διάθεσή μας και δε δημοσιοποιούνται για ευνόητους λόγους.
Οι χριστιανοί σε περιπολία
Οι χριστιανοί σε περιπολία
Χριστιανοί της Συρίας πήραν τα όπλα
Χριστιανοί της Συρίας πήραν τα όπλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.