Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλη τιμή για τα attikanea να τα απειλούν οι... δολοφόνοι των λαών!


sionismos

 Ίσως νομίζουν πως θα τους φοβηθώ..
Ίσως νομίζουν πως η κυριαρχία τους θα είναι παντοτεινή...
Ίσως νομίζουν πως δεν υπάρχει ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ!
 Ο ΘΕΟΣ του ΦΩΤΟΣ και της ΚΑΘΑΡΣΗΣ!
Ξεσάλωσαν και απειλούν  και επώνυμα πλέον
στα σχόλιά τους. (εδώ)

Ένα δυο παραδείγματα και τα υπόλοιπα στο παραπάνω λινκ:


Μορντεχάϊ Φριζής9 Δεκεμβρίου 2013 - 7:02 μ.μ.
Αντισημιτικα σκουληκια η ωρα της Θεικης Κρισης πλησιαζει. Η εβραικη εκδικηση θα πεσει στο κεφαλι καθε αντιεβραικου σκουληκιου. 

Μορντεχάϊ Φριζής9 Δεκεμβρίου 2013 - 9:55 μ.μ.
Με τη βοήθεια του Κυρίου, ο κάθε βρωμερός αντισημίτης αντισιωνιστής αντιεβραίος (από οποιαδήποτε ιδεολογική ή πολιτική παράταξη και αν προέρχεται) -αν δεν μετανοήσει- (και εδώ φυσικά δεν εννοούμε τον κάθε μη Εβραίο, το κάθε έθνος-γκόϊ, τον κάθε Χριστιανό ή τον κάθε Έλληνα, όπως θέλουν κάποιοι να λένε) θα πληρώσει τα κρίματα του ενάντια στον εβραϊκό λαό. Η ώρα της Θεϊκής Κρίσης, της Εβραϊκής Εκδίκησης και της έλευσης του αληθινού Μεσσία-Μασίαχ, του δούλου του Κυρίου, πλησιάζει ολοταχώς. Και αυτό, πόπη, δεν αποτελεί απλά ευχή ή προειδοποίηση, αυτό αποτελεί τετελεσμένο γεγονός. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
Η απάντησή μου για μια ακόμη φορά:
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΣΑΣ!

Πόπη Σουφλή
attikanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.