Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η ελευθερία έχει το τίμημά της…


anifora
Σαν τους κλέφτες μέσα στην νύχτα είχαν «χτυπήσει» οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι στην Κύπρο, δημεύοντας τα χρήματα των πολιτών. Ο ίδιος δρόμος θα ακολουθηθεί και επίσημα πλέον στην Ευρώπη και όχι μόνο.
Το λεγόμενο «κούρεμα καταθέσεων» σε περιπτώσεις τραπεζικών καταρρεύσεων, οι οποίες θα είναι στημένες, θα περιλαμβάνει όλους τους καταθέτες, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Μισέλ Μπαρνιέ.

Στην αρχή στην «διάσωση-ανακεφαλαιοποίηση» των τραπεζών θα συμμετέχουν οι κάτοχοι ομολόγων και ως δεύτερο βήμα θα θεωρείται η συμμετοχή καταθετών άνω των 100.000, ενώ εξαιρούνται σε πρώτη φάση οι κάτω των 100.000 ευρώ. Εν ολίγοις δεν αποκλείεται κανένας. Όταν θα έρθει η ώρα και με δικαιολογία τον κίνδυνο του οικονομικού κραχ, αλλιώς θα κοιμηθούμε κι αλλιώς θα ξυπνήσουμε με τα λεφτά και τις ζωές μας δεσμευμένες.
Έως τότε θα ξεπηδήσουν νέοι φόροι και νέα μέτρα αστυνόμευσης, τα οποία δεν τα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής στην Ελλάδα. Κρατήστε τα λόγια μας. Η τεχνολογία των κοσμοεξουσιαστών είναι έτη μπροστά από αυτή που δίνεται στους πολίτες-καταναλωτές. Η παγκόσμια διαπλοκή θέλει να αποτρέψει κάθε μελλοντική αντίδραση ενάντια στην παγκόσμια χούντα και το επιδιώκει με μικρά αλλά σταθερά βήματα. Σε λίγο καιρό όποιος δρα ανεξάρτητα από τις επιταγές του συστήματος θα στοχοποιείται.
 Δυστυχώς έρχεται μεγάλη μπόρα και αυτό που ζούμε τώρα είναι απλά οι πρώτες ψιχάλες. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Προετοιμάστε τους εαυτούς σας και τους δικούς σας ανθρώπους με δύναμη και ελπίδα για το καλύτερο αύριο που θα έρθει για τον Ελληνισμό βάσει διαχρονικής εμπειρίας! Ωστόσο η ελευθερία έχει το τίμημά της…
ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.