Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΧΑΡΙΖΟΥΝ" ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ (ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ) ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ..."ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΤΕΛΕΣ" ...


Ο ομογενής παραγωγός ταινιών μικρού μήκους, Βασίλης Πασιούδης, από την Αυστραλία, πιστεύει ότι οι ταινίες του θα συμβάλουν στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.

Η τελευταία του ταινία «Santorini: Freedom Island» έχει δεχθεί πάνω από 500.000 επισκέπτες στο Youtube.


Ο κ. Πασιούδης που κινείται μεταξύ Αυστραλίας, ΗΠΑ και Ελλάδας και παράγει ταινίες μικρού μήκος θέλει μέσα από τις ταινίες του να αναδεικνύει την πραγματική Ελλάδα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.


«Και θέλω» λέει «οι επισκέπτες να μένουν εκεί περισσότερο καιρό και να την ανακαλύπτουν και οι ίδιοι». Ο κ. Πασιούδης λέει πως οι ταινίες του αποτελούν και απάντηση στην αρνητική δημοσιότητα που δέχθηκε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

«Καθώς πολλοί νέοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα εγώ πηγαίνω εκεί και επιμένω. Θέλω να συμβάλω όσο μπορώ στην ανόρθωσή της» συμπληρώνει.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.