Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Έβγαλε στην φόρα τους αεροψεκασμούς και τον δολοφόνησαν



Με αρσενικό δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός του FBI, Τed L Gunderson, ο οποίος έβγαλε στην φόρα τους αεροψεκασμούς, γράφει το Newsbomb.
O Δρ Εντ Lucidi είδε το σώμα του TED πριν πεθάνει Και επιβεβαίωσε την δηλητηρίαση. Επίσημα ο κ. Gunderson, υπέστη καρκίνο της ουροδόχου κύστης και πέθανε ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης του. Φέρεται ο κ. Gunderson είχε ένα πολύ μεγάλο φάκελο του FBI για την ύπαρξη καταγγελιών κατά του οργανισμού.

Σχόλιο: Στην αρχή σε πλησιάζουν με γλυκόλογα, δεν «τσιμπάς». Μετά σε δελεάζουν με χρήματα, δεν «τσιμπάς». Μετά σε συκοφαντούν, δεν «τσιμπάς». Στη συνέχεια σε απειλούν με «μαντρόσκυλα», δεν «τσιμπάς». Ε, στο τέλος έρχονται τα περίεργα ατυχήματα, οι «ανακοπές» ή οι εν ψυχρώ δολοφονίες.
Παλία όσοι μιλούσαν για τους αεροψεκασμούς, ονομάζονταν γραφικοί και υπερβολικοί. Να τώρα όμως που ήταν αλήθεια ότι μας ψέκαζαν και μας ψεκάζουν για να μας τρελάνουν και να μας αρρωστήσουν. Στη ζωή σας, φίλοι μας, μην αποκλείσετε τίποτα, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο. Κρατήστε το στην άκρη του μυαλού σας και επιβεβαιώστε το. Αν ισχύει κρατήστε το, αν όχι απορρίψτε το. Μην βιαστείτε ποτέ να βγάλετε γρήγορα συμπέρασμα, όντες ενθουσιασμένοι ή απογοητευμένοι.

Enter video caption here
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.