Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Βλόγισε ρε παπά το Μήτσο με τον Κίτσο! Αφού το λέει η Μελέτη!



Ένα από τα κακώς κείμενα της ιδιωτικής τηλεόρασης είναι πως ο κάθε ένας ή κάθε μια μπορούσε από τη μια στιγμή στην άλλη να αποκτήσει τη δύναμη που χαρίζει αυτή η συσκευή.

του Στρατή Μαζίδη
Ανάμεσα τους και η κα Μελέτη η οποία μη έχοντας προφανώς κάτι άλλο για να τραβήξει την προσοχή, φορά καμιά δεκαπενταριά νούμερο μικρότερο σουτιέν και είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι απαλλαγμένη από τα πολλά υφάσματα βγαίνει στο γυαλί.

Ξαναχτύπησε λοιπόν λέγοντας σχετικά με συνάδερφό της, που έκανε παιδί με φίλη του και παντρεύτηκε το φίλο του:
Ή μήπως η θρησκεία και η Εκκλησία;... Άχαχαχα...
Η θρησκεία της τιμωρίας, της ενοχής, της απαγόρευσης, με εκπρόσωπο μία Εκκλησία που αρνείται να παντρέψει ανθρώπους του ίδιου φύλου, και να ευλογήσει την αληθινή αγάπη γιατί απλά δεν ακολουθεί το πρότυπο του Αδάμ και της Εύας, αλλά ωστόσο δεν δίνει και ερωτήματα σε απλά κενά του παραμυθιού που μας έχει ξεφουρνίσει όπως για παράδειγμα με ποιά μητέρα απέκτησαν παιδιά οι δύο γιοι του Αδάμ και της Εύας αφού δεν υπήρχε καμία άλλη γυναίκα πλην της μητέρας τους;
Για τα ερωτήματα του...παραμυθιού αντί να ρωτά, μπορεί να διαβάσει. Σειρά τόμων και βιβλίων για όποιον έχει απορίες και πολύ καλά κάνει που τις έχει. Τι στην ευχή Μελέτη είναι;
Δυστυχώς κυρά Μελέτη μου, ο Χριστός το γάμο της Κανά ευλόγησε, όπου εκεί "εποίησε την αρχή των σημείων". Όχι του Φώτη και του Μήτσου.
Τον Αδάμ και την Εύα έκανε, είτε το πάρεις κυριολεκτικά, είτε αλληγορικά.
Πάντως με την "αχαχαχα" προσέγγιση της κυρά Μελέτης αφού η Εκκλησία θα πρέπει να "βλογίσει" το γάμο του Φώτη και του Μήτσου, τότε οφείλει να "βλογίσει" ακόμη:
> τους παιδεραστές αφού κι αυτή αληθινή αγάπη αισθάνονται για τα 5χρονα, 8χρονα κτλ
> αυτούς που ξυλοκοπούν τη γυναίκα τους, γιατί από αγάπη το κάνουν, για να τη στρώσουν
> τους κτηνοβάτες και τους νεκρόφιλους, αφού κι αυτοί αγαπούν
> τους βιαστές που τόσο πολύ αγαπούν το θύμα τους ώστε το εκφράζουν βίαια
> αυτούς που κλέβουν διότι κι αυτοί αγαπούν, το χρήμα έστω
> αυτούς που σκοτώνουν διότι αγαπούν τα πάθη τους
> το Στουρνάρα που για το καλό της πατρίδος σφάζει το λαό
και γενικώς βλόγα ρε παπά μου τα πάντα. Αφού πο*στηδες και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!
πηγη

1 σχόλιο:

  1. Δανείζομαι ατάκα μιας ταινίας:
    "Aς προσέχει πολύ την ομορφιά της, γιατί όταν τη χάσει, θα είναι εντελώς μόνη".

    Κυρα-Μελέτη, οι προχωρημένες απόψεις κάτι ατόμων όπως εσύ, μας έφεραν εδώ που μας έφεραν σήμερα.

    Όταν αναφέρεσαι στην πίστη, στη θρησκεία και την Εκκλησία, καλύτερα να έχεις διαβάσει και κάτι ή να έχεις μιλήσει με έναν σχετικό άνθρωπο, γιατί αλλιώς γελοιοποιείσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.