Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αλωνίζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο και εμείς ψάλλουμε τα...Κάλαντα




Ούτε λίγο, ούτε πολύ αλλά μισή ντουζίνα τα οπλισμένα Τούρκικα εχθές έκοβαν βόλτες στο Αιγαίο και πάνω από 15 Παραβιάσεις -παραβάσεις από μεταγωγικά έμπαιναν και έβγαιναν στο FIR Αθηνών και εμείς δεν κάναμε καμιά μα καμιά εμπλοκή …αλλά απλά το καταγράψαμε.


Βέβαια θα μας πει κάποιος ενεργοποιήσαμε τα Patriot και εγκλώβισαν τα Τούρκικα όπως έγραψε το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας και αναπαρήγαγαν αρκετά ειδικά sites!
Για κάποιον όμως που ξέρει τα σχετικά περι Α/Α γελάει πικρόχολα γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν δόθηκε συναγερμός στις Α/Α συστοιχίες των Patriot της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και δεν υπήρχε και τρόπος να εγκλωβιστούν οι στόχοι λόγω απόστασης !
Οι Πιλότοι μας κλήθηκαν να σώσουν την κατάσταση αλλά δεν είχαν τις εντολές για να πάμε σε κάποια εμπλοκή που θα νιώσουν οι Τούρκοι αυτό που λέμε το βλήμα να στοχεύει …τον κώλο τους! 2013_12_24_kalanta_tagma_geetha_10
 Ίσως γιατί εμείς είμαστε στα Επιτελεία και ακούμε τα κάλαντα, ενώ οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο …Βαρεθήκαμε να μετράμε Τούρκικα αυτές τις ημέρες ,άντε βοήθειας μας
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.