Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Διευθυντής ΔΟΥ Βόλου με καμάρι - Μεγαλύτερη αποδοτικότητα έχει το μέτρο της ποινικής δίωξης, όπου ο πολίτης φοβάται την φυλάκιση » !



Καλή χρονιά για την εφορία- κακή για τους πολίτες
Με έναν γρήγορο τρόπο εξασφάλισαν οι εφορίες την πρόσβασή τους στους λογαριασμούς των οφειλετών με ληξιπρόθεσμες οφειλές, με στόχο την κατάσχεση, ή δέσμευσή τους.

Δεν «πουλάνε» οι πλειστηριασμοί
Κατά τον Διευθυντή ΔΟΥ Βόλου, οι πλειστηριασμοί δεν «κεντρίζουν» το ενδιαφέρον του κόσμου. «Είναι ένα μέτρο που έχουμε, για να κατοχυρώσουμε τις οφειλές. Μεγαλύτερη αποδοτικότητα έχει το μέτρο της ποινικής δίωξης, όπου ο πολίτης φοβάται την φυλάκιση και προχωρά σε διακανονισμούς», τόνισε.
Καλή χρονιά για την εφορία- κακή για τους πολίτες
Ο κος Τσαμπρινός, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τα έσοδα που έχει η ΔΟΥ στον Βόλο έως τώρα, κάτι όμως, που δεν ισχύει και για τους πολίτες.
«Η νέα χρονιά έρχεται με τις καλύτερες προβλέψεις για την εφορία, αλλά όχι και για τον κόσμο. Οι στόχοι της εφορίας, είχαν επιτευχθεί ήδη από το εννιάμηνο. Σε έναν στόχο 100 εκατομμυρίων ευρώ που είχε η εφορία μας, πλέον εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουμε τα 130 εκατομμύρια ευρώ στις Α και Β’ εφορίες του Βόλου. Επίσης, πήγαμε πολύ καλά στις εισπράξεις από ληξιπρόθεσμα χρέη και ΦΠΑ, στα οποία είμαστε και πρώτοι στην Ελλάδα. Οι Βολιώτες πληρώνουν και είναι συνεπείς. Έτσι κι εμείς, είμαστε πιο ελαστικοί απέναντί τους» ανέφερε ο κος Τσαμπρινός.
ΠΗΓΗ
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.