Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αμερικανοί πολίτες για κράτος των Η.Π.Α.: Όχι άλλο παγκόσμιο «νταβατζιλίκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

obama5
Να κοιτάμε την δουλειά και τα εσωτερικά μας…
Έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι ο αμερικανικός λαός, ο οποίος ζει στην φωλιά του λύκου, έχει αρχίζει και αφυπνίζεται μερικώς σε σχέση με τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών που έχουν την έδρα τους στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και ελέγχουν πλήρως την αμερικανική κυβέρνηση.

Οι Αμερικανοί φαίνεται όμως ότι έχουν αρχίσει να κουράζονται από τον ρόλο του παγκόσμιου χωροφύλακα. «Καλύτερα να κοιτάμε τη δουλειά μας και τα εσωτερικά μας», λένε οι πολίτες. Η έρευνα που έχει κάνει και παρουσιάζει και σε βίντεο το Pew Research Center δείχνει ότι για πρώτη φορά τα τελευταία 50 χρόνια η πλειοψηφία των αμερικανών λέει πως οι ΗΠΑ πρέπει πρώτα απ΄ όλα σκεφτούν τις δικές τους υποθέσεις .To 52% λέει ότι καλό είναι να αφήνουν τις άλλες χώρες να κάνουν ότι αυτές νομίζουν ότι είναι καλύτερο για το μέλλον τους . Και το 53% θεωρεί ότι οι ΗΠΑ είναι λιγότερο ισχυρές απ” ότι ήταν πριν από μια δεκαετία.

pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.