Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ: ΕΦΥΓΕ Ο ΕΦΕΝΤΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!




Έπρεπε να φύγει ο εφέντης όπως είχε αποκαλύψει το Ολυμπία, για να επανέλθει ο προγραμματισμός της δεύτερης συζήτησης για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Ο λόγος; Το βέτο των βουλευτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης ότι δεν πρόκειται να το ψηφίσουν εάν δεν συμπεριληφθούν ρητά οι γενοκτονίες Αρμενίων, Ιώνων και Ποντίων. Η συζήτηση ήταν προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε χωρίς καμμία ενημέρωση, μετά από απαίτηση του Νταβούτογλου.
Σημερα, έκπληκτοι οι βουλευτές έλαβαν την πρόσκληση για την δεύτερη συζήτηση. Ο εφέντης φεύγει, το αντιρατσιστικό έρχεται, η υποκρισία περιττεύει.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.