Σελίδες

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Έγινε και αυτό …Τούρκος πιλότος στο ΑΤΑ



2013-12-03_episk_turk_dkth_1hs_tad_ata_01Μετά την επίσκεψη των Τούρκων στον Α/ ΓΕΝ ανήμερα της κρουαζέριας της Τούρκικης  Φρεγάτας στα Ελληνικά Χωρικά ΎΔατα …Είχαμε και την επίσκεψη του  Διοικητού του Τούρκικου ΑΤΑ στη Λάρισα !  (Άλλο κακό να μην μας βρεί)
2013-12-03_episk_turk_dkth_1hs_tad_ata_022013-12-03_episk_turk_dkth_1hs_tad_ata_05 Πάντως ο Αρχηγός του ΑΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Βαίτσης δεν θα ήταν και στα καλύτερα του  ,αν κρίνουμε απο το ύφος του !
Δεν γνωρίζουμε ποιός υπέγραψε τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και (τρίχες κατσαρές ) αλλά καλά ειναι να θυμόμαστε οτι απο το Τούρκικο ΑΤΑ ,διατάχθηκαν οι δολοφονίες τόσων και τόσων πιλότων μας  .
Αφήστε που κάθε ημέρα τα παιδιά μας δίνουν ενα καθημερινό αγώνα στους Ουρανούς του Αιγαίου απέναντι σε φονιάδες  και οπλισμένους εισβολείς που αυτός ο κύριος του διατάζει να το κάνουν αυτό που κάνουν κάθε ημέρα …εκτός απο σήμερα που δεν πετάξανε Τούρκικα στο Αιγαίο ! Γιατί άραγε ;2013-12-03_episk_turk_dkth_1hs_tad_ata_04
2013-12-03_episk_turk_dkth_1hs_tad_ata_03
Επίσκεψη Τούρκου Διοικητή της 1ης ΤAΔ στο ΑΤΑ (3/12/2013) Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, υποδέχθηκε τον Διοικητή της 1ης Τακτικής Αεροπορικής Διοίκησης της Τουρκίας, Αντιπτέραρχο Abidin Ünal, ο οποίος επισκέφθηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης 2013. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκανθέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.