Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Υπουργός του Ισραήλ: Όσοι μας φέρνουν δυσκολία, τους χαρακτηρίζουμε αντισημίτες!!! Βίντεο!!Κυνική και δίχως ίχνος ντροπής η ομολογία της εβραίας συγγραφέως Shulamit Aloni, πρώην υπουργού του Ισραήλ.
Στην συνέντευξη σε αμερικανικό μέσο η Shulamit Aloni δηλώνει ότι συνήθης τακτική των Ισραηλινών είναι να κατηγορούν για αντισημιτισμό όλους όσους φέρνουν σε δυσκολία το Ισραήλ και να επικαλούνται πάντα το "ολοκαύτωμα". "Είναι ένα τέχνασμα που χρησιμοποιούμε πάντα με επιτυχία" επιβεβαιώνει με κυνισμό η εβραία. Πρόκειται για μια πάγια τακτική (τρυκ όπως παραδέχεται η κα Aloni), την οποία έχουν υποστεί στο πετσί τους αρκετοί που έχουν ριχθεί στην πυρά ως... "αντισημίτες"!

Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση και δείτε το σχετικό βίντεο:
-Δεν ακούμε την φωνή σας συχνά ως φωνή κριτικής. Συχνά όταν υπάρχει εκφραζόμενη διαφωνία εναντίον της πολιτικής των ΗΠΑ από την κυβέρνηση του Ισραήλ, ο κόσμος το αποκαλεί αντισημιτισμό, ποια είναι η απάντηση σας ως Εβραία Ισραηλινή;
- Λοιπόν, είναι ένα τρικ, το χρησιμοποιούμε πάντα. Όταν κάποιος από την Ευρώπη κριτικάρει το Ισραήλ, αναφέρουμε το ολοκαύτωμα. Όταν σ’ αυτήν την χώρα κάποιος κριτικάρει το Ισραήλ αναφέρουμε τον αντισημιτισμό. Και ο οργανισμός (ADL) είναι δυνατός και υπάρχουν πολλά λεφτά και οι δεσμοί μεταξύ Ισραήλ και αυτής της Εβραϊκής αρχής είναι πολύ δυνατοί και είναι δυνατοί σε αυτήν την χώρα όπως γνωρίζετε και έχουν εξουσία την οποία (χρησιμοποιούν) ταλαντούχοι άνθρωποι με εξουσία, χρήμα, διοικούν τα ΜΜΕ και άλλα πράγματα. Ο συλλογισμός τους είναι ότι το Ισραήλ είναι η χώρα μου σωστή ή λάθος, αλλά δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν κριτική και είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς ανθρώπους που κριτικάρουν μερικές πράξεις της Ισραηλινής κυβέρνησης σαν αντισημίτες και να αναφέρεις το ολοκαύτωμα και την ταλαιπωρία του Εβραϊκού λαού και αυτό δικαιολογεί οτιδήποτε κάνουμε στους Παλαιστίνιους.

Enter video caption here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.