Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ε.Μπαγίς: Εάν δεν τα βρίσκουν οι Κύπριοι, ας χωρίσουν

bagis

Με παντρεμένο ζευγάρι παρομοιάζει το ελληνοκυπριακό κράτος και την τουρκοκυπριακή κοινότητα ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Εγκεμέν Μπαγίς, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Real-news» και υπογράφει η Αλεξία Τασούλη.

Όπως υποστηρίζει ο κ.Μπαγίς, «οι Κύπριοι είναι σαν παντρεμένο ζευγάρι. Αν δεν τα βρίσκουν, ας πάρουν διαζύγιο».
Στην συνέντευξή του ο Τούρκος πολιτικός υποστηρίζει επίσης ότι αν το σχέδιο Ανάν είχε γίνει αποδεκτό, το νησί τώρα δεν θα ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «το φυσικό αέριο αποτελεί ευκαιρία για την οικονομική ευημερία του νησιού. Κανένας όμως διεθνής επενδυτής δεν θα ήθελε να επενδύσει τα δισεκατομμύριά του για να τρυπήσει τον πάτο της Μεσογείου, αν δεν υπάρχει σταθερότητα στο νησί». (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.