Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Τούρκοι στρατιώτες σκότωσαν μικρό κορίτσι στα σύνορα με Συρία





Τούρκοι στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα κοριτσάκι προσφυγόπουλο από τη Συρία, που προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα με την Τουρκία.

 Σύμφωνα με  τουρκικά ΜΜΕ, οι στρατιώτες πρόσεξαν ομάδα ανθρώπων, που ήθελαν να περάσουν τα σύνορα παράνομα και άνοιξαν πυρ. Μερικές σφαίρες χτύπησαν το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο στη νότια Τουρκία, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.
Εκπρόσωποι του τουρκικού Στρατού υποστηρίζουν ότι οι στρατιώτες  έριξαν μόνο μερικούς προειδοποιητικούς πυροβολισμούς. Πάντως στη διοίκηση δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν το γεγονός του τραυματισμού του κοριτσιού με σφαίρες και τον εν συνεχεία θάνατο του.
ΠΗΓΗ : Φωνή της Ρωσίας

1 σχόλιο:

  1. Στην Τουρκία υπάρχουν αναμορφοτήρια - φυλακές διαφόρων ηλικιών , απο παιδιά μέχρι ενήλικες . Άν ένα 13άχρονο ή δωδαικάχρονο ορφανό πάει να δραπετεύσει το σκοτώνουν στην " ψύχρα " με ριπές , και θα λυπηθούν ένα παιδάκι απο άλλη χώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.