Σελίδες

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Στους «κορυφαίους διανοητές» του Foreign Policy ο Τσίπρας…Το 2010 στην κορυφή ήταν κι ο Τζέφρυ…


eksofillo-tsipras

Μετά τον Γιώργο Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους 100 κορυφαίους παγκόσμιους διανοητές (100 leading global thinkers) του αμερικάνικου περιοδικού Foreign Policy. 
Το εξώφυλλο που έχει διαρρεύσει το παρουσίασε η ιστοσελίδα left.gr.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην ομάδα των «Αμφισβητιών» μαζί με τον αρχηγό και ευρωβουλευτή του ευρωσκεπτικιστικού και δεξιού UKIP Νάιτζελ Φαράζ, μέχρι τον αναρχικό ανθρωπολόγο και ακτιβιστή του Occupy Wall Street, Ντέιβιντ Γκρέιμπερ, μέχρι τους τρεις νεαρούς οικονομολόγους που κατέρριψαν την θεωρία του Ρόγκοφ περί σύνδεσης της περιοριστικής δημοσιονομικής πολιτικής με την ανάπτυξη.
Σε άλλες κατηγορίες συμπεριλαμβάνονται από την Άντζελα Μέρκελ και τον Βλάντιμιρ Πούτιν, μέχρι τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook, την ομάδα που διαχειρίστηκε την αποστολή και την παρακολούθηση των οχημάτων εξερεύνησης του πλανήτη Άρη, αλλά και τoν Γκλεν Γκρίνγουαλντ που μετέφερε τις αποκαλύψεις του Σνοούντεντ στον Γκάρντιαν.
makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ.ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ,ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περιεργο δεν ειναι σε αυτους που τον παρουσιαζουν, αυτοι κανουν τη δουλεια τους και την κανουν καλα και μεθοδευμενα. Το περιεγο ειναι οτι ο Τσιπρας εχει πισυεψει πως ειναι ενας κορυφαιος διανοητης. Προφανως αυτο προκυπτει απο την εμονη του να θελει να πανρευονται οι τερψηπρωκτες και ενα σορο αλλες ανοησιες που λενε κατα καιρους αυτος και οι συνοδηποροι του. Δεν πηγαν ομως ποτε να δουλψουν στη ζωη τους και εκ του ασφαλους, μια και ειναι μονημοι τροφιμοι στην πλατη μας, λενε οτι τρελα τους κατεβει.

      Διαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.