Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Tα "κατάφερε" η ΑΥΓΗ του Τσύριζα και τιμωρήθηκε η Εθνική Ελλάδος. Όποιος φορά αρχαιοελληνική περικεφαλαία (και στις αποκριές) είναι ρατσιστής ακροδεξιός





...και προς ικανοποίηση της ΑΥΓΗΣ η ΦΙΦΑ πήρε θέση...

Με πρόστιμο, ύψους 100.000 ευρώ, τιμωρήθηκε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας από τη FIFA, για την συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με την Ρουμανία, για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2014.
kolotoubes.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. Ανθέλληνες με περικεφαλαία!Δώστε τους ψήφο να μήνουμε χωρίς πατρίδα μια ώρα αρχίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ???ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΠΑΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είσαι βλάκας με περικεφαλαία το δείχνεις !!!!! Αλλά η βλακεία τους είναι επικίνδυνη αν κυβερνήσουν κάποτε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή θέλουν να μας πουν πως όσοι φοράνε περικεφαλαίες είναι χρυσαυγίτες;; Τότε ο Gerard Butler θα ψηφίζει δαγκωτό χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΗΔΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ;;;ΑΥΤΟ ΕΔΩ,Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ;;ΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.ΔΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.