Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τζιχάντ 2014 πως καταλήγουν στην Συρία οι φανατικοί Αλβανοι. Τι θα γίνει με την ελληνική μειονότητα όταν επιστρέψουν;







Κορυτσά όπως Καμπούλ, ιδού τα ζευγάρια που για πρώτη φορά στην ιστορία της ξεπροβάλλουν στην Κορυτσά-


-Σύμφωνα με το πορτάλ "indeksonline" ο τελευταίος Αλβανός που σκοτώθηκε στο πόλεμο αυτό είναι ο Χ Ντέμα από το Κατσανίκ Κόσσοβο, ο οποίος πήγε ως εθελοντής. 
 
Τζιχάντ 2014 πως καταλήγουν στην Συρία οι φανατικοί Αλβανοι.
H Κορυτσά στις περιοχές που στέλνει ακραίους στην Συρία.
Σήμερα η εφημερίδαshqiptarja.com έχει ένα άρθρο με το παραπάνω τίτλο στο οποίο αναφέρεται σε ένα ανησυχητικό φαινόμενο το οποίο λαμβάνει χώρα τους τελευταίους μήνες στην Αλβανία.

Όπως αναφέρει το άρθρο το τελευταίο καιρό παρατηρείτε μία μεγάλη «έξοδος» των αλβανών ισλαμιστών προς την Συρία για Τζιχάντ, αυτή η είδηση επιβεβαιώνετε και από τις αρμόδιες αρχές. Ενώ την ίδια στιγμή στην Συρία έχουν προχωρήσει κατά πολύ οι εξτρεμιστικές ομάδες που ανταγωνίζονται την Αλ Κάιντα
Η εφημερίδα αναφέρεται σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Η Μέση Αλβανία, η ΚΟΡΥΤΣΑ και η Ορεινή Αλβανία είναι οι περιοχές στις οποίες το φαινόμενο είναι πιο εμφανές. Για να καλύψουν τα ίχνη τους πολλές Μη Κυβερνητικές Ισλαμικές οργανώσεις, οργανώνουν την φυγή τους με την βοήθεια του τοπικού πληθυσμού και την έγκριση του αρχηγού της οικογένειας και μαζί  εντάσσοντας τις οικογένειες στις εθελοντικές τους δήθεν δραστηριότητες τους μεταφέρουν εκεί. Αυτή είναι και οι δικαιολογία, και αφού περνούν  μέσα από την Τουρκία, άνδρες γυναίκες και παιδιά παραδίδονται στην επίγεια κόλαση από την οποία είναι αμφίβολο αν μπορείς να βγεις ζωντανός. Πολλά ΜΜΕ έχουν αναφέρει πως οι άντρες πολεμούν για ένα μεγάλο ισλαμικό κράτος που θα επικρατήσουν οι νόμοι του Αλλάχ και οι γυναίκες και τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως ασπίδες για τις επιθέσεις του στρατού.
Ωστόσο   στο πόλεμο αυτό έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 11000 παιδιά από τα οποία 1000 από ελεύθερους σκοπευτές, ενώ 112 βρέφη βασανίστηκαν προτού εκτελεστούν. Ενώ έχουν  πέσει θύματα βιασμού τουλάχιστον 6000 γυναίκες.
Η εφημερίδα δεν παραλείπει να αναφέρει πως οι αλβανικές οικογένειες έχουν γοητευτεί από την δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους που ως νόμο θα υπάρχει η Σαριά. Ενώ στο Κόσσοβο επανεμφανίστηκε η εξτρεμιστική ομάδα τζιαχαντιστών οι οποίοι απειλούν ανοιχτά την αστυνομία με τρομοκρατία , βάναυσες και ακραίες πράξεις.
Ενώ κάποιοι μετριοπαθείς Ιμάμηδες προσπαθούν να συγκρατήσουν το κύμα αυτό της φυγής οι Αλβανοί συνεχίζουν να σκοτώνονται στο πόλεμο αυτό όπου τέσσερις τουλάχιστον  έχουν σκοτωθεί και επιβεβαιωθεί. Η Αλβανία το Κόσσοβο, τα Σκόπια και η Βοσνία είναι οι βασικοί προμηθευτές της Συρίας με ακραίους ισλαμιστές που πολεμούν σε δύσκολα μέτωπα. Ενώ το ασφαλές πέρασμα για αυτούς είναι η Τουρκία.
Το σχόλιο μας:
Για πρώτη φορά εμφανίζετε το όνομα της Κορυτσάς ως μία από τις περιοχές από όπου ακραίοι ισλαμιστές πηγαίνουν στο πόλεμο της Συρίας. Αυτό επιβεβαιώνει τα όσα εμείς τόσο καιρό λέγαμε και συνδέονται άμεσα με την αλματώδη ανάπτυξη των ισλαμικών οργανώσεων και των σχολείων του στην περιοχή. Για πρώτη φορά η Κορυτσά έχει στοιχεία μίας ισλαμικής πόλη που φαίνονται όπου και να πας. Ενώ φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν και αν αυτοί, που πηγαίνουν στο πόλεμο επιστρέψουν….! Θα είναι διψασμένοι για αίμα χριστιανών και ορθοδόξων ειδικά ελλήνων.
Φυσικά οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι εδώ,  κοιτούν να  τακτοποιηθούν πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά μαζί με τις οικογένειες τους. Δεν δείχνουν πια έμπρακτα την ελληνική τους συνείδηση το ελληνορθόδοξο ήθος και αρχές ούτε και για τα μάτια του κόσμου πως ενδιαφέρονται για μας. (Πχ που είναι ο κ Ντούλε που ευχαρίστησε τους κορυτσαίους για της εκλογές…; Πόσους από αυτούς πήρε στην κυβέρνηση η αλλού; Μάλλον κανένα.;) Μάλιστα γίνονται πολλές φορές, λόγο των παθών τους και ηρεμιστικό χάπι για την Ελληνική Πολιτεία όταν αυτή ενδιαφέρετε για μας, γιατί τώρα και με την κρίση δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα πια. Ίσως όταν θα μας κρεμάνε να ανοίξουν τα μάτια τους, αλλά τότε θα είναι αργά γιατί θα έχει γίνει στα σύνορα ένας στρατός με ουτσεκάδες και ακραίους ισλαμιστές που θα θέλουν την «Τσαμουριά τους».
Για το λόγο αυτό κύριοι πολιτικοί  στρέψτε τα μάτια στην πολύπαθη, ελληνική  Κορυτσά προτού είναι αργά, και προλάβετε το κακό που πάει να κυκλώσει το Ελληνικό Έθνος προτού το μετανιώσουμε όλοι.
Ετοίμασε και σχολίασε ο Θ. Μπ.


foniortodoksonkoritsas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.