Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Σαϊνια στο Δικαιοσύνης. Φυλακίστηκες για χρέη, μίζες κτλ; Πλήρωνε 25 ευρώ την ημέρα για το βραχιολάκι και είσαι έξω


vraxioli

Σχόλιο ΛΦ: Φυσικά αυτοί που θα μπορούν να είναι μονίμως έξω με το βραχιολάκι θα είναι όσοι έχουν χρέη ή οικονομικά εγκλήματα ή τουλάχιστον δεν έχουν διαπράξει δολοφονίες, βιασμούς κτλ.Τι σημαίνει αυτό;  Ουσιαστικά οι απλοί πολίτες που χρωστάνε θα σαπίσουνε στην φυλακή και πως μόνο ο Άκης και τα υπόλοιπα παιδιά της διαπλοκής μπορούν να δίνουν το 25αρι καθημερινά για να είναι έξω με το βραχιολάκι. Ετοιμάζουν από τώρα το πως θα βγουν από την στενή. Εμείς φυσικά στην κοσμάρα μας περιμένουμε όλα να γίνουν "θεσμικά"


 Προς… ενοικίαση αντί 25€/μέρα τα βραχιολάκια στους κρατούμενους
Μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού λαμβάνουν χώρα συνεχώς συσκέψεις για να ληφθούν μέτρα αυξημένης ασφάλειας σε βάρος των κρατουμένων.
Όπως γράφει ο Βηματοδότης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, την Κυριακή  έγινε έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Ανάμεσα στις προτάσεις που τέθηκαν επί τάπητος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ήταν να ανοίξουν στρατόπεδα για να δεχτούν προφυλακισμένους.
Επίσης, αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, δόθηκαν οδηγίες να εφαρμοστεί ταχύτατα το μέτρο με τα βραχιολάκια, που θα φέρει και αποσυμφόρηση στις φυλακές. «Έμαθα μάλιστα ότι τα βραχιολάκια αυτά θα… ενοικιάζονται προς 25 ευρώ την ημέρα σε όσους θελήσουν να τα χρησιμοποιήσουν για να έχουν εξόδους», προσθέτει ο συντάκτης.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.