Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ισόβια και 25 χρόνια στον δράστη της κακοποίησης της Μυρτούς



Ισόβια και 25 χρόνια είναι η ποινή στον δράστη της κακοποίησης της Μυρτούς, της μικρής που κακοποιήθηκε βάναυσα το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο. Την ενοχή του ζήτησε νωρίτερα και ο εισαγγελέας.

Το πρωί ο δράστης Αχμέτ Βακάς είπε στο δικαστήριο «Δέχομαι όλες τις κατηγορίες! Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της Μυρτούς για ο,τι έχω κάνει». Η δίκη του ξεκίνησε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λίγο μετά τις 09.30 το πρωί στη Σύρο και έγινε σε πολύ φορτισμένο κλίμα.
Η μητέρα της 17χρονης, Μαιρη Κοτρωτσου επιδίωξε να πλησιάσει το δράστη την ώρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στην αίθουσα, ωστόσο, αυτό απετράπη από τους αστυνομικούς.
toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.