Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 4,3 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROBANK ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!


EUROBANK ΦΕΚ 2013

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Μόλις χθες αποκαλύψαμε την “ενίσχυση ντροπής” στην Alpha Bank με 4 δις Ευρώ: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ALPHA BANK! Και δεν μιλάει κανείς…
Σήμερα έχουμε την συνέχεια.
Το υπουργείο οικονομικών μοιράζει στην EUROBANK  εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 4.280.000.000 €!
Εάν όμως αυτά τα χρήματα (8 δις) έπεφταν στην πραγματική οικονομία, θα δημιουργούσαν τουλάχιστον 200,000 θεσεις εργασίας! Ναι, καλά διαβάζετε, ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Αντ’ αυτού, η πολύτιμη ρευστότητα θα χρησιμοποιηθεί για να κλείσουν οι τρύπες από τα θαλασσοδάνεια διεφθαρμένων διοικήσεων, από τις υπεξαιρέσεις στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ (αλήθεια κύριοι εισαγγελείς, ακόμα να ανοίξουν οι λογαριασμοί των εταιρειών Γριβέα – Παπανδρέου στην Ελβετία;) αλλά και να συνεχίζουν τον δανεισμό των νταβατζήδων της ενημέρωσης.
Γι’ αυτόν τον απλούστατο λόγο, αυτή την πρωτοφανή ενεργεια δεν θα την δείτε σε κανένα καθεστωτικό ΜΜ”Ε”. Αντί να ανοίξουν θέσεις εργασίας για τους ανέργους, θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούν τους διεφθαρμένους καναλάρχες. Για να προωθούν διεφθαρμένους πολιτικούς, που θα συνεχίσουν να νομοθετούν υπέρ των τραπεζιτών.
Αν δεν τα πληρώσει η τράπεζα τα χρήματα αυτά θα τα πληρώσουμε εμείς οι …… πάμπλουτοι Έλληνες φορολογούμενοι.
Με πληροφορίες από τον Απόστολο Δουδακμάνη, πολιτευτή Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.