Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η τρόικα ζητάει τα σπίτια όσων έχουν αποπληρώσει το 70% των δανείων τους!



Η τρόικα όχι μόνο δεν αρκείται στην μερική άρση των πλειστηριασμών ακινήτων, αλλά ζητάει συγκεκριμένα να "στοχοποιηθουν" όσοι έχουν ήδη εξοφλήσει το 70% των δανείων τους, και αδυνατούν πλεόν να αποπληρώσουν τα υπόλοιπα.

Το καθαρά συμφεροντολογικό σκεπτικό που παρουσιαζουν είναι ότι έτσι δεν θα καταγράψουν οι τράπεζες μεγάλες ζημιές, και όσοι έιναι νέοι δανειστές θα συνεχίσουν να χρωστάνε, και να αποδίδουν στις τράπεζες σε βάθος χρονου.

Όπως αναφέρουν τα "Επίκαιρα" ήδη η τρόικα ζητά αλλαγή στον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο, με την οποία να γίνεται αποδεκτή η εξωφρενική αυτή απαίτησή τους! Ο στόχος τους είναι άλλος. Η αρπαγή των περιουσιών όσων βρίσκονταν κοντά στην "απελευθέρωσή" τους από τα χρέη, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι με την υπερφορολόγηση που επέβαλαν στην χώρα, κανείς δεν θα μπορέι να βρει τα λίγα χρήματα που τους απομένουν. Οι υπόλοιποι έτσι και αλλιώς θα είναι στην "αποικία" χρέους για πολλά χρόνια και οουσιαστικα΄δεν θα διαθέτουν καμμία ιδιοκτησία.
Οι τροικανοί ζήτησαν να βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια όσων έχουν εξοφλήσει το 70% των οφειλών τους με το επιχέιρημα ότι με τον πλειστηριασμ΄των ακινήτων αυτών οι τράπεζες δεν θα χάσουν χρήματα, ενώ αντιθέτως θα καταγράψουν ζημιές έως και 90% εάν προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς για δάνεια που έχει αποπληρωθεί πολύ μικρό ποσοστό τους.
Δηλαδή τα "θαλασσοδάνεια" που έδωσαν οι τράπεζες στα κόμματα, και στην επιχειρηματικη΄ελίτ, που έστηναν επιχειρήσεις στην πλάτη μας, για να πάμε μετά να δουλέψουμε σε αυτούς,και φυσικα΄δεν έχουν αποπληρωθεί σχεδόν καθόλου, θα τα πληρώσουμε εμείς, ωράιοι είναι αυτοί!
Οι στόχοι της τροικα δεν είναι οικονομικοί, είναι εθνοκτόνοι. Εργάζονται με τον σκοπό να δουν τον Έλληνα εξαθλιωμένο, θέλουν να του πάρουν οτιδήποτε τον κρατάει "ριζομένο" στη χώρα με σκοπό να τον αναγκάσει να φύγει αλλού. Στην συνέχεια θα "αντικατασταθούμε" με νέους "Έλληνες" που θα προέρχονται από άλλα μέρη του πλανήτη.H παρουσία του George Soros στην Θεσσαλονίκη με τις ευλογίες του Γ.Μπουτάρη μόνο τυχαία δεν είναι.
Ο «άρχων» είναι αυτός που έχει δική του γη (άρα=γή + έχων). Και πραγματικά, ακόμα και στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να έχει κανείς δική του γη / δικό του σπίτι. Χτυπωντας μας στην ιδιοκτησία μας, χτυπούν την αρχοντιά της άλλοτε περήφανης μεσαίας ελληνικής τάξης. Χωρίς σπίτι παύεις να είσαι άρχοντας στον τόπο σου.
Η κυβέρνηση υποτίθεται ότι αντιστέκεται για να μην δεχτεί την νέα απαίτηση της τρόικα, η οποία θα υπογράψει και το οριστικό πολιτικό τέλος της στις ευρωεκλογές, όπου η ΝΔ θα "φλερτάρει" με μονοψήφια ποσοστά, αλλά ήδη η τρόικα ξεκίνησε τους εκβιασμούς, μη ερχόμενη στην χώρα παρά μόνο όταν αποδεχτούν όλα αυτά που ζητάει.
Πάλι θα έχουμε το γνωστό επαναλαμβανόμενο θέατρο, των "εκβιαστών και των εκβιαζόμενων". Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι όταν επέβαλαν τον φόρο υπεραξίας ακινήτων στην κυβέρνηση (χαράτσι 15%), στην αρχή προέβλεπε μεταπωλήσεις από την 1/1/2013. Η τρόικα ανάγκασε την κυβέρνηση να το επεκτείνει μέχρι το...10000 π.Χ. Έτσι αν τώρα κα΄ποιος πουλήσει ένα σπίτι του 1960, κινδυνεύει να δώσει φόρο 15% από την πώληση και όχι την υπεραξία, καθότι δεν υπήρχαν ούτε αντικειμενικές αξίες την εποχή εκείνη, και φυσικα΄του έχει δοθεί συνήθως με γονική παροχή.
Να πουλήσεις δεν μπορέις, να ξεχρεώσεις δεν μπορέις, να έχεις λεφτά στην τράπεζα δεν μπορέις, να έχεις δουλεια΄δεν μπορείς, και την ίδια στιγμή στην τελευτάια δημοσκόπηση της Κάπα Research ένας στους δύο Έλληνες δήλωναν ότι θέλουν να την "κάνουν" από την χώρα. Μήπως αυτός είναι και ο τελικός σκοπός;Η Ενωμένη Ευρώπη που οραματίζονται στις Βρυξέλες, δεν προβλέπει την ύπαρξη ισχυρών εθνικών δεσμών. Και όποιος έπιασεν,έπιασεν.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.