Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Υπερπτήση οπλισμένων Τούρκικων μαχητικών ξανά πάνω απο τους Ανθρωποφάγους!



Ανεβαίνει κατακόρυφα η ένταση στο Αιγαίο …Σχηματισμός 6 μαχητικών αφού προέβησαν σε εννέα ( 9) Παραβιάσεις πέταξαν πάνω απο το μησί Ανθρωποφάγοι ενώ  τους ακολουθούσαν κατα πόδας Ελληνικά μαχητικά!



Ο Σχηματισμός πετούσε σε τετράδα  ενώ  ζεύγος όπλισμένων F-16  προστάτευε την τετράδα  που ακολουθούσε «εκπαιδευτικό» σχεδιασμό τύπου ΝΑΤΟ!
Ζεύγος Ελληνικών μαχητικών πήρε στο κυνήγι τα οπλισμένα F-16 που εγκτατέλειψαν  τον σχηματισμό ενώ η τετράδα πέρασε πάνω απο το νησί Ανθρωποφάγοι σε ύψος  5.000 ποδών  αφού Ελληνικά Μιράζ  200-5  χωρίστηκαν κυνηγώντας τα Τούρκικα!
imafe-1024x547
Το ΓΕΕΘΑ Αναφέρει χαρακτηριστικά
Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, ο οποίος εισήλθε στις 14:31 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Λήμνου και Λέσβου, πραγματοποίησε στις 14:58 υπέρπτηση άνωθεν Ν. Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων στα 5.000 πόδια. Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:02 Βόρεια Αγαθονησίου.
 Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.