Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Η ΜΙΤ θεωρεί κάθε διαφορετική θρησκευτική ομάδα ώς πιθανότητα υψηλού κινδύνου




Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην Taraf daily, η ΜΙΤ χαρακτηρίζει κάθε διαφορετική θρησκευτική ομάδα, ώς πιθανότητα πηγής υψηλού κινδύνου και της βάζει εκ προοιμίου σε καθεστώς παρακολούθησης.
Αν και δεν αναφέρεται εντός το Ισλαμιστικό κίνημα του Γκιούλεν θεωρείται σίγουρο οτι θα είναι εντός της λίστας αυτής.

Σχόλιο: Είναι απορίας άξιο για εμάς όχι τόσο οι πράξεις της ΜΙΤ και της κυβέρνησης Ερντογάν, όσο οι αντιδράσεις απο τους ισχυρούς που περιορίζονται μόνο σε συστάσεις που αναφέρουν περί "παραβίασεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Φυσικά αναρωτιέται κανείς τι θα έλεγαν αν ήταν άλλη χώρα και τα έκανε αυτά.
πηγη: http://en.cihan.com.tr/news/MIT-to-monitor-all-religious-groups-as-potential-parts-of-parallel-state_6309-CHMTMzNjMwOS8xMDA1
geopolitics.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.