Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

(βίντεο) Ο παπάς της Δοϊράνης αν ήταν ορθόδοξος Έλλην θα έπρεπε να είχε βγάλει ήδη τα ράσα. Αλλά μερικά ράσα έχουν και καλή μάσα.


Ναί, είναι και αυτοί οι πάπαδες που σταυρώνουν ξανά τον Χριστό. Οι σύγχρονοι φαρισαίοι.Τον σταυρώνουν με την καταστολή της ελευθερίας λόγου σε πιστούς που δεν αντέχουν το άδικο στους κόλπους της Εκκλησίας. Αυτοί που δήθεν, λατρεύουν τον Χριστό που κύρηξε κατά της αδικίας που γεννά την αμαρτία και ανέχονται κάθε είδους αδικία σε αυτή την χώρα χωρίς να μιλάνε, εκτός αν θίγει τα συμφέροντα τους.

Πόσο υποκριτικό είναι να στηρίζουν το ΔΝΤ και τα μνημόνια, τον πολυπολιτισμό και τα συσσίτια σε μετανάστες που άυριο θα πουν στα εγγόνια μας ή να αλλαξοπιστήσουν ή αλλιώς θα χάσουν το κεφάλι τους, καθώς η σαρία (ισλαμικός νόμος) είναι πάνω από την δημοκρατία. Που συμπροσεύχονται με αιρετικούς και οικουμενιστές και τολμούν να αποκαλέσουν αιρετικιά την κυρία στο βίντεο, που όπως κάθε σωστός Χριστιανός πρέπει να κάνει, τόλμησε να σηκώσει την φωνή της στην αδικία. Της εκκλησίας που όλο μας λέει πως εκκλησία είμαστε εμείς ο λαός, αλλά στα κακώς κείμενα της επιβάλλει λογοκρισία και απειλεί με αφορισμούς και ταυτόχρονα κάνει ιερές μπίζνες με ΕΣΠΑ και την ακίνητη περιουσία. Γεμίσαμε ανάξιους παπάδες που επειδή παίρνουν μισθό από το δημόσιο, θεωρούν τους εαυτούς τους δημοσίους υπαλλήλους και για αυτό δεν αντιδρούν ενάντια σε κάθε αναλγήσια του κράτους. Ντροπή σας. Ντροπιάζετε τα ράσα που φόρεσαν τόσοι άξιοι ιεράρχες που θυσιάστηκαν και αγωνίστηκαν για αυτό τον λαό.
ΥΓ: Υπάρχουν και άξιοι παπάδες. Αλλά πλέον είναι πολύ λίγοι και δεν υπάρχει ένας Χριστόδουλος να ταράξει τα νερά.
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.