Σελίδες

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ! Απείλησαν την οικογένεια βασικού μάρτυρα για το ΤΤ…


20140109-154030.jpg

… ώστε να μην μιλήσει!
Μεγαλοστέλεχος της συμμορίας των καθαρμάτων που σήμερα διώκεται, είχε απειλήσει βασικό μάρτυρα της
υπόθεσης για να σιωπήσει.

Όπου δεν πέρναγε η βαλίτσα, έβγαιναν τα κουμπούρια.
Να εύχονται οι εγκληματίες να τιμωρηθούν από την ποινική δικαιοσύνη. Να το εύχονται πραγματικά.
Οι προδότες που ξεπούλησαν την Ελλάδα για να γεμίσουν τα σακούλια ντόπιων και ξένων καθαρμάτων.
Κανένα έλεος.
olympia.gr

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ Τ.Τ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΩΣ “ΡΟΚΑΝΙΣΑΝ” ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!

taxydromiko-tamieutirio
Εργαζόμενος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου καταγγέλει στο makeleio.gr πως “φαγώθηκαν” περίπου 100 εκατ. ευρώ από λογαριασμό των υπαλλήλων που προοριζόταν για την αποπληρωμή των δανείων τους!
Επώνυμη καταγγελία(τα στοιχεία είναι στη διάθεση του Εισαγγελέα) για τον λογαριασμό του “Στεγαστικού Ταμιευτηρίου” που είχαν ανοίξει οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου . Καταγγέλει μάλιστα πως υπό την διοίκηση των:Γεωργίου Κόντου, (Πρόεδρος) και Χαράλαμπου Σιγανού, (Διευθύνων Σύμβουλος) , σταμάτησε η αποπληρωμή των δανείων των υπαλλήλων της τράπεζας από τον συγκεκριμένο λογαριαμό!
Κάνει λόγο ωστόσο και για εμπλοκή στην υπόθεση του “χαμένου” λογαριασμού ενός κοντινού προσώπου του Κυριάκου Γριβέα(ιδιοκτήτη της εταιρείας “C&C” με τις περίεργες συμβάσεις με το Τ.Τ.)
Επίσης γίνεται αναφορά για προσλήψεις 800 ατόμων από το…παράθυρο επί θητείας του πρώην πρόεδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελου Φιλιππίδη!
Τέλος καταγγέλει την μίσθωση του ακινήτου ,που στεγάζεται το υποκατάστημα της Ύδρας ,με μηναίο ενοίκο 3.600ευρώ. Επισημαίνει ο καταγγέλων πως το ακίνητο ανήκει σε άτομο που εργαζόταν στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.