Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ…. Ανέλαβαν καθήκοντα στην Δυτική Θράκη οι πρώτοι δάσκαλοι θρησκευτικών


443245325242-69
Σύμφωνα με ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό τύπο, ανέλαβαν καθήκοντα στα πλαίσια του ¨νόμου των 240 ιμάμηδων¨ οι πρώτοι δάσκαλοι θρησκευτικών. Αναφέρεται πως διορίστηκαν και ανέλαβαν καθήκοντα οι υπαγόμενοι στην διορισμένη μουφτεία Διδυμοτείχου Μπουλμπούλ Χουσεΐν Μουτζαχίτ και Χαφούζ Αλή.


Αναφέρεται πως οι δύο δάσκαλοι που ανέλαβαν καθήκοντα, κατάγονται από το χωριό Σιδιρώ του Β. Έβρου και ότι ο αριθμός των δασκάλων που διορίστηκαν και ανέλαβαν καθήκοντα στις 10/1/2014 είναι 23.
Αναφέρεται πως οι δάσκαλοι θρησκευτικών προσελήφθησαν με εννιάμηνη σύμβαση από το υπουργείο Παιδείας και ότι κατ΄εφαρμογή του νόμου 3536/2007 οι αναλαβόντες καθήκοντα θα παρέχουν εκπαίδευση Κορανίου στα κρατικά σχολεία αλλά και με μαθήματα Κορανίου στα τζαμιά.
Ο 27χρονος δάσκαλος θρησκευτικών Μπουλμπούλ Χουσείν Μουτζαχίτ, σε δηλώσεις του στον ελληνικό τύπο της Κομοτηνής, αναφέρει τα εξής :
¨Όλοι έχουν όρεξη για δουλειά κι εμείς πρώτα από όλα πιστέψαμε το κράτος και το κράτος μας πίστεψε και όντως προχώρησε το θέμα ως εδώ. Το περιμέναμε, από εδώ και πέρα η δουλειά μας είναι να μην απογοητεύσουμε κανέναν και ειδικότερα τα παιδιά, τους γονείς και την πολιτεία που μας εμπιστεύτηκε «Μας έχει δοθεί μία ευκαιρία ειδικά αυτόν τον καιρό που ψάχνουν όλοι οι νέοι δουλειά. Η πλειοψηφία είναι νέοι, όλοι είναι σπουδαγμένοι και τροφοδοτημένοι από τις σχολές και τις εμπειρίες τους. Έχουν ακόμα και μεταπτυχιακά¨.
Εφ. Μπιρλίκ 12/1/2014
Σχ : Μπράβο στα παλληκάρια που ¨δεν μάσησαν¨. Μακάρι η πολιτεία να δείξει την δέουσα συνέχεια στην πολιτική της.
http://tourkikanea.gr/2014/01/aci-2/
infognomonpolitics.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.